Zielloos

 

 

Geen politie op de rijkswegen, nauwelijks blauw op straat, aangiftes die niet meer serieus genomen worden en politiebureaus in de uithoeken van onze provincies.

Al deze taken worden overgenomen door Sjon, jullie weten wel, die van de televisie.

Dashcam programma’s, opsporing verzocht en vele andere programma’s die een beroep doen op de burgers.

Vloggers die hun gang kunnen gaan en die na de meeste grove vlogs, van de rechter alleen hun excuus moeten aanbieden.

Onze agenten staan onder druk, minimumloners die hun leven wagen, terwijl onze formateurs met vakantie zijn en dit asociale gedrag niet tot hun belangrijkste prioriteit hebben gekozen. Hoe moet dit nu verder. Niet dus. Het duurt naar mijn mening nog maar even of wij staan met zijn allen op het malieveld te protesteren.

Haalt dat wat uit, nee niks natuurlijk. Er wordt gesmeten met subsidies. Geld voor de vergrijzende homo’s, geld voor islamitische scholen, geld voor iedereen die de weg kent naar datzelfde geld. Geen geld voor de zorg en veel geld voor economische vluchtelingen die de weg naar vooral Italië kennen.

Hopeloos en reddeloos, verloren zijn wij. Het rondpompen van geld en het subsidiëren zijn gewoontes geworden, waar mij maar niet van kunnen loskomen.

De Kajsa’s van dit leven zijn opgevoed met de gedachte dat de zwakken in de samenleving ventraal staan, en die samenleving moeten dragen. Dat zij de hoeksteen zijn van onze samenleving. Niet het gezin dus, maar de zwakke. Ook niet die 300.000,- of meer zelfstandigen, die vechten voor hun dagelijks brood.

Levensbeëindiging op verzoek staat op 1 genoteerd voor die halve gare Pechthold en van der Staaij maakt zich belachelijk in Amerika. Gert Jan met maar 5 zetels krijgt het voor het zeggen in de ministerraad en Wilders, die overal de schuld van krijgt heeft eigenlijk gelijk. Hij heeft het, maar hij krijgt het niet. Want het zijn de Marokkanen en de Turken die onze samenleving infiltreren en die wij uit angst voor represailles niet durven aan te pakken. En Wilders gelijk geven staat gelijk aan discriminatie en alles wat daarop lijkt.

Dom van Wilders, dat hij niet wat gematigder taal gebruikt en daarmee nog meer stemmers op zijn hand krijgt en zich een plaats verovert in het kabinet. Kan hij wat gaan doen, de rest doet niets helemaal niets. Nee ik ben niet pro-Wilders, ik ben pro-actie.

En dat wij actie moeten nemen staat voor mij als een paal boven water. Nee ik ben geen gefrustreerde rechtse zak. Ik ben voor een redelijke rechtvaardigheid en ik wil wat meer overhouden van al dat harde werken wat ik doe en dat gun ik u ook. Ik wil niet naar Turkije met vakantie vaan €299 per week volpension. Ik hoef niet te patsen, maar een beetje pret maken kost geld en moet kunnen.

Nee ik wil geen klager zijn en nee zeker geen zeikerd, maar waarom moeten wij overal idioot hoge parkeergelden betalen, waarom besteelt het bestuur in Amsterdam haar eigen bewoners als het om erfpacht gaat. Asociaal gedrag, overal en door al onze bestuurders. Is het gek als wij ons ook asociaal gaan gedragen. Toch wel, de rug recht houden en niets meer accepteren. Gewoon niet, laat ze stikken. Is dit opruiende taal, welnee, gewoon een oproep in alle redelijkheid aan u allemaal gericht. Geen vlog, geen rap, maar gewoon een beroep op uw redelijkheid. Gedraag u, maar wees standvastig.

 

 

Succes,

 

wij spreken