Trauma(-a-a+p) team

Ik had nog nooit van hem gehoord, van Roger Stone dan, maar dankzij Netflix weet ík nu en u straks wie deze manipulator was. Een collega en partner van Paul Mannafort, de man die onlangs moest getuigen voor de senaatscommissie, die de contacten van het Trump campagneteam met de Russen onderzoekt. Jared Kushner de schoonzoon van Trump mocht achter gesloten deuren getuigen voor diezelfde senaatscommissie. Bedriegers, zonder het zich te realiseren en geen enkele moraal anders dan de moraal van hun Commander in Chief.

“If the rules change, you simply addept to the new Rules”.

Natuurlijk stelt het allemaal niets voor, maar het levensverhaal over Roger Stone is shocking. Roger geboren in 1952 is advocaat en werkte voor Nixon, Reagan en Bush, werkte tegen Clinton en nu voor Trump. Een manipulator “by birth” en één van de mannen die grof geld verdiend hebben met het vertegenwoordigen van de belangen van Afrikaanse dictatoren en moordenaars binnen de invloedrijke elite in Washington. Een enge wonderlijk geklede narcist, wiens enige doelstelling het is om door middel van “fake news” kiezers op het verkeerde been te zetten. Zijn uitspraken : Beter een goede leugen, hartstochtelijke verteld, dan de saaie waarheid. En “Haat is more effective dan Liefde”.

 

Zijn manipulaties bij de hertelling van de stemmen in Florida tijdens de spannende strijd tussen Bush en Al Gore, eindigend in een nipte voorsprong en dus een presidentschap voor Bush, is nog steeds een klassieker als het gaat om beïnvloeding. Stone kijkt terug op een succesvol leven en zijn vertrek uit het Trump team was zijn initiatief natuurlijk. Want“being fired” is een vernedering voor Amerikanen net zoals Reince Priebus zei, dat hij op eigen initiatief plaats gemaakt had voor Kelly als Chief of Staff. Kelly, de man van Homeland ( ook op Netflix). Onwaarheden, leugens zo groot als een koe, maar alles beter dan in het stof te bijten. Genoeg hierover. U weet het en daar gaat het om, achtergronden zijn belangrijk. Van Washington gaan we naar Den Haag of in ieder geval naar het het hoofdkantoor van Post NL.

Daar werkt Herna Verhagen al jarenlang als de opvolgster van de legendarische Harry. Harry ooit een vriend, met wie ik vele uren tijdens internationale rally’s voor klassieke auto’s heb doorgebracht. Ja ook ik maak fouten, had ik nooit moeten doen. Harry was een autist en zijn vorige baas vroeg mij ooit, hem een keer mee te nemen op een meerdaags evenement, gewoon om vanuit mijn beroeps deformatie te kijken wie die Harry nou eigenlijk wel was. Een autist of gewoon een competente manager. Het bleek een beetje van beide en met een voorliefde voor spannende vrouwen. Liefst gratis, maar als dat niet ging nou dan…… Geruchten natuurlijk zoals alles in deze column.

 

Terug naar Herna en wel om de volgende reden: op 25 juli jongsleden heb ik 3, voor mij belangrijke pakketjes aangeboden bij een Primera in Amsterdam voor een aangetekende en verzekerde verzending naar, hou u vast België. Één pakketjes was er de volgende dag twee pakketjes zijn nu zaterdag nog steeds in transfer en post NL geeft bij telefonische navraag op, dat voor een aangetekende en verzekerde zending een periode van 15 dagen wordt gerekend. Idioten. Hun Track en Trace functioneert slecht of de pakketten zijn gestolen. Het is Nederland, dus dat zou zo maar kunnen.

Ja, over liegen gesproken: Bol en Coolblue adverteren met vóór 23.59 uur besteld de volgende dag in huis. Met Post NL kan dat dus ook, waarom bij mij dan niet. Nee Herna dus niet. Je schrijft dat je aan een nieuwe uitdaging toe bent, hoezo dan, je kunt je huidige baan niet eens aan. Harry de tweede. Ikke, ikke en de rest kan stikken.

Dus vrienden gewoon naar DHL of Fedex en Post NL maar laten zakken. Onbetrouwbaar en inefficiënt. De Buckler onder de transportbedrijven. Bovendien DHL is goedkoper.

Moest ik even kwijt, mijn eigen shit.

 

Terug naar de Amerikaanse shit. In zijn Campagne geeft the Donald hoog op van homo’s, biseksuele en lesbische Amerikanen in de samenleving. Hij paait ze verscheidene keren in zijn toespraken. Ze dienen in het leger en gaven en geven hun leven voor hun land. En gisteren, gisteren schopt hij ze bij “tweet” datzelfde leger uit. In overleg met zijn staf en generaals. Weer zo’n leugen, ze wisten van niets een “donderslag bij heldere hemel” ze wisten van niets , helemaal niets.

De engbek had weer iets bedacht om de aandacht af te leiden van zijn andere stommiteiten.

De blanke middenklasse heeft gekregen waar zij recht op hebben, een psychopaat, die kiest voor Family first in plaats van “Americans first”.

Hem hebben is één ding, maar van hem afkomen dat wordt nog een probleempje.

 

Trouwens dat geldt ook voor Herna en die moet na deze stommiteit ook maar weg. Harry achterna. Wil ze ook graag, maar er is nog niemand die op haar geboden heeft. En het transfer seizoen is bijna over. Opschieten dus!

 

Terug nog even naar Harry, mijn zwijgtijd is voorbij, dus alles mag eruit en dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Mijn conclusie na 5 dagen rally was: een eenzame autist, volstrekt overtuigd van zijn eigenlijk gelijk.

Harry wist alles beter, dat ervoer ook zijn navigator in de rally. Als de goede man rechts riep, ging Harry links. Steevast eindigde hij achteraan in het veld en een dank je wel Peter voor de fijne week, want rallyrijden is een feestje, was er nooit bij.

Steevast ook kreeg hij strafpunten voor zijn racen op de openbare weg, asociaal gedrag heet dat!!

Harry leverde de Cooper uit 64 na de rally in alsof het een huurauto betrof. Voor reparaties, en dat is met een klassieker nodig, zeker na een tulpenrally van een week, moest je niet bij Harry zijn. Nee Harry was een “gentleman ’s driver” zoals de Engelsen dat noemen. In Engeland heet de bijrijder in een rally, de navigator dus “ My Man” en dat was dan ook altijd degene die de auto van Harry bij mij moest komen inleveren. My Man, nou dat was Harry niet voor mij.

 

Genoeg, van Herna ‘s team terug naar Trump’s team is maar een kleine stap, wat ze gemeen hebben is het uithalen van stommiteiten, Herna met mijn pakketjes en Trump met beledigingen per tweet van zijn gehele staf.

 

Oh ja, dit heeft niets met het bovenstaande maken, maar ik wil het even kwijt: Dank aan Cees, die vandaag de stoute schoenen heeft aangetrokken om de nieuwe asociale medebewoners van ons appartementencomplex te wijzen op het feit dat fietsen, ook niet voor tien minuten, in de gemeenschappelijk hal gezet mogen worden. Dank je Cees.

je was vandaag beter dan Herna en Donald. Brutalen hebben de halve wereld.

Dat heb jij goed gedaan.

En Pieter, dank voor het feit dat je mijn blogs heftig vond.

Ik weet, jou kennende alleen niet of dat een compliment of een waarschuwing was.

U allemaal een fijne zondag en vooral als u in de file staat “ Bon Vacance”

 

 

 

 

Wij spreken