VI 3

De heer de Mol

Talpa TV Producties

Hilversum

 

Beste John,

Mijn voorlopig laatste commentaar.

Van Ranst was veel beter dan ik had gedacht en hij wilde het spelletje wel mee spelen, maar hij kreeg de gelegenheid niet echt. Gijp zat er maar door heen te schreeuwen en riep dat zijn 20 jarige zoon met zijn lul in zijn handen op tinder zat. Dat interesseert niemand, ik bedoel wat zijn zoon doet. Dat geschreeuw is er ook de reden van, dat Belgen zo’n hekel aan “den Hollander” hebben. Gewoon een weetje, niet schreeuwen en geen nep lach!! Gewoon laten uitspreken, die Belgen.

De Vlamingen zijn een leuk volkje, veel beschaafder dan de Hollanders, ze koken lekkerder en hun woordgebruik is bijzonder. Kortom, een goede gast, maar nog een maatje te groot voor onze 3 vrienden! Komt wel, althans dat hoop ik. Verder voor vanavond met Paul de Leeuw nog een tip: Laat Wilfred alsjeblieft ophouden met drie maal te roepen, dat fouten maken mag en dat jullie net begonnen zijn. Fouten maken mag niet en dat wilt u als producent ook niet. Uw aanpak van uw diverse successen zoals o.a. the Voice hebben dat ook bewezen.

Johan was behalve zijn uitwijding over zijn seksleven bij Veendam dit keer rustig, speelde zijn rol als lead man op een volwassen manier. Prima zo hoort het.

Ga zo door, ik blijf kijken….en alert, immers het moet een succes worden!

Vriendelijke Groet.

Nou ja dit moest er nog even uit, ja de hele dag op sociale media roepen dat het kut is levert niets op, dus wilde ik John even op een rustige manier op een paar zaken wijzen, maar dat is het dan ook wel.

Verdrietig blijf ik over de manier waarop onze eerste man het land door deze crisis heen leidt, verdrietig omdat hij na tien jaar regeren nog steeds denkt dat hij het goed doet. Nee dat doet hij niet, neem Groningen, neem het Klimaat.

Over dat laatste gesproken, normaal duurt het een miljoen jaar of wat voordat er sporen van verandering merkbaar zijn en bij ons gebeurt dat in een paar jaar. Hou op met die onzin, ga rechtop staan en vertel die mensen  van Urgenda en Milieudefensie, dat wij Nederland niet verder afbreken onder druk van een groepje activisten. Laat meneer Pols, de baas van Milieudefensie, maar eens in Zuid Afrika, waar hij vandaan komt, aan de slag gaan.

Als hij daar zijn vinger opsteekt schoppen ze hem het land uit, die flauwekul lukt alleen maar in dit landje waar zijn activiteiten ook nog eens gesubsidieerd worden door de overheid, die hij aanvalt.

Hoe bedenk je zoiets. Shell weg, Unilever weg en straks KLM weg.

Dus Mark, op de barricaden graag. Nu eens niet voor jezelf, maar voor ons, jouw burgers!

 

Wij spreken