Verloren, Allemaal Verloren

Vandaag tijdens de debatten betreffende de regeringsverklaring werd duidelijk, dat wij Nederlanders allemaal verloren hebben. 25 Miljard voor de oplossing van een niet echt bestaand probleem. Stikstof en laten we nou niet doen alsof we doof zijn. Stikstof in Nederland is een ambtelijk probleem. Fout gecommuniceerd naar Brussel. Hei moest Bos zijn,  dan was er niets aan de hand geweest.

Maar we verstoken ook hout als Biomassa en dat subsidiëren wij, ook geen onzin. Wij doen dat gewoon en dat doen wij mede onder invloed van D66. Rutte die, nadat hij bij de totstandkoming van Rutte III aan Samson (Diederik) onze hypotheekrenteaftrek had ingeruild voor regeringsdeelname, heeft Sigrid en haar onderhandelaars veel kadootjes gegeven, omdat hij vond dat het niet anders kon, tenminste als hij zijn begeerde torentje nog 4 jaar zou mogen bezetten. Hij lijkt Djokovic wel, die was ook bereid te liegen om weer een Grand Slam te kunnen winnen en daar de beste van de wereld te zijn. Rutte, de langstzittende premier. Vandaag hoorden wij van een vreselijk opgewonden, sterk vermagerde Sophie Hermans, de praatpop van Mark en nu fractievoorzitter  van de VVD, ADHD het kan niet anders, dat er niets kon, ze hield niet op en ze gaf niets weg. De beruchte koppeling van de AOW aan het WML (wettelijk minimumloon) heeft Rutte ondanks de beloftes in zijn verkiezingsprogramma toch maar los gelaten en meer beloftes zijn gesneuveld onder druk van zijn belangrijkste tegenspeler D66.

Ook al is van Mierlo een icoon en dat is ie zeker, D66, zijn D66 staat toch voor een elitaire partij, waar de intellectuelen uit Nederland zich verzameld hebben. Veel Groenlinksers zoeken een onderdak bij D66. Wellicht dat de voorgestelde wietkwekerij een grote aantrekkingskracht op ze heeft. In Den Haag is de Nederlandse Kaag de nieuwe “Emely in Paris” ,de  nieuwe financieel directeur van Nederland. Geen financiële opleiding, helemaal niets daarvan, maar wel overal een mening over en overal bij betrokken. Op basis waarvan? Waarom hebben wij haar en haar vrienden nodig, wij hebben toch Omtzigt en die weet het gewoon. Gewoon, omdat hij er verstand van heeft en de mensen achter de dossiers persoonlijk kent. Zijn partij, ik hoop dat hij een partij opricht, zal veel kamerzetels winnen en wegsleuren bij de VVD en ik hoop oprecht bij vele andere partijen. Tel daar BBB en Ja21 bij op en we hebben een serieuze speler. Als Wilders nu eindelijk stopt met zijn zinloze gezeik over  Marokkanen en immigranten, dan kunnen we Wilders tegen Omtzigt aanplakken en dan hebben we een meerderheid in de Eerste en in de Tweede Kamer. Geert, stoppen met schelden en aan het werk, je kunt het, ik zie het en ik weet het en je bent het aan je kiezers verplicht om nu eindelijk gewoon mee te doen. Kortom we hebben links niet nodig. Bij1 doen we niet, die laten we lekker doorbabbelen, ze zou zelf ook niet anders willen..

Dus, morgen krijgt Rutte de kans te laten zien dat hij wel “ballen” heeft., hoewel daardoor velen aan wordt getwijfeld.

We gaan het zien, kijkt u mee?

 

Wij spreken