Fout!

Terwijl John sr. op  Schiphol-Oost landde, probeerde John jr. in zijn programma HLF8 zijn vader en de genomen beslissingen door zijn Vader, over zijn “Oom Jeroen”, goed te praten.

Wij haben es nicht gewüsst. Het klonk niet alleen ongeloofwaardig, het was ongeloofwaardig! Control freak John sr. wist en weet alles, niets ontgaat hem en laten we eerlijk zijn, dat siert hem normaliter, maar nu even niet.

“Oom Jeroen”, de aanwaai oom en partner van tante Linda, had haar iets te vaak ( ruim 7 jaar ) belazerd en nu was het genoeg, maar ja het was familie ( dat laatste is natuurlijk niet waar, niks familie) en daarom had hij, Johnny toch met hem te doen. Tja, je zult maar met je pyjama in de hand bij van der Valk in Eemnes moeten binnenlopen om te slapen, met je Porsche voor de deur.

Heel Nederland wacht op BOOS, dat door Tim Hofman a.s. donderdag zal worden uitgezonden en waar slachtoffers van de viespeuken bij the Voice hun verhaal mogen vertellen. Het zal mij benieuwen, want de twee dames die bij Beau te gast waren zaten eerder elkaar op te naaien, dan dat er ook maar iets echt smerigs gebeurd was. Ja Jeroen was echt te ver gegaan en Ali, dat weet niemand, maar de heren hebben hun piemel een te belangrijke plaats in the Voice gegeven en dat is fout, heel erg fout!

Dat geconstateerd hebbende, begrijp ik niet waarom alles nu ineens van het scherm moet. Normaliter schop je de daders het bedrijf uit, stel je direct een diepgravend onderzoek in en leg je de uitkomsten van dat onderzoek binnen een week voor aan de bevoegde instanties. Bij dat onderzoek betrek je natuurlijk je advocaat, maar je advocaat het onderzoek laten doen is ook weer niet de juiste move.

In dit geval gaat van Doorne het doen. Niet namens Talpa, maar namens ITV de huidige eigenaar. Eng, eng voor die kleine meisjes om naar dat chique van Doorne te gaan, waar ernstig kijkende advocaten je in dure spreekkamers zullen opwachten en je gaan uitleggen, dat een slechte sfeer of en “een foute zoen” geen aanleiding zijn voor een strafklacht. Dat aanranding ook echt aanranding moet zijn geweest, d.w.z. sex met geweld en uitdrukkelijk tegen de wil van betrokkene. Appjes en dan appjes waarop ook nog geantwoord werd, zijn natuurlijk niet wat we zoeken en de pruts verhalen van de dames dat ze geschokt of verrast waren, ja , onzin en misschien vonden ze het nog wel leuk ook. Fout van Jeroen, erg fout, maar in deze gevallen geldt….

” it takes two to tango”.

Kortom, John sr. doe de deur in Vale de Lobo, in Portugal even op slot en neem de leiding weer in jouw deskundige handen. Help ITV of neem het even van ze over en zeg tegen Peter van de Vorst van RTL, dat hij over 2 of 3 weken weer afleveringen van de The Voice kan verwachten en wel onder jouw persoonlijke leiding.

Het ontslag van een ieder die linksom of rechtsom bij deze zaak betrokken was of zou kunnen zijn geweest, d.w.z. ook de Borsato’s en Ali’B’s  van deze wereld, laat je maar aan jouw advocaten over. Lukt dat niet of gaat het toch niet zoals je wilt, bel dan mij maar. Het is mijn vak om licht in deze duisternis te brengen.

 

Wij spreken