Vergissing?

 

Niet alleen Lodewijk maakte ernstige fouten dat heeft Robin Linschoten ook gedaan

Ik bedoel Robin Linschoten de oud staatssecretaris die nu lekker 2 maanden mag gaan brommen wegen het niet aangeven van zijn BTW.” Ich habe es nicht gewusst”, waar hebben we dat vaker gehoord. Gelukkig trapte de rechter er niet in en mag hij naast brommen ook vegen. Ik ben benieuwd waar, dat zou ik nou graag eens willen zien, zo’n geel vestje aan en dan aan de slag , of ouderen verzorgen, nog beter voorlezen. Of een strafwerken maken, 5000 X “ik mag niet stelen van de staat” lijkt me geweldig.

Ik ben hem vaak tegengekomen, trouwens Asscher ook, maar over hem heb ik het niet. Nee Linschoten, in de jaren 90 was hij de adviseur van ene Simon Dierdorp een headhunter, inmiddels verdrietig genoeg overleden, die via Linschoten opdrachten probeerde te verwerven bij de overheid. Of het veel geholpen heeft, die inschakeling van Linschoten weet ik niet. Robin had toen al geld nodig want hij was in die tijd vreemd gegaan en moest ongetwijfeld dokken aan zijn ex. Hij reed in een bus en of je hem nou tien of twintig keer tegenkwam maakte niet uit hij groette nooit, hij zag je niet.

Later las ik over hem dat hij bij de DSB van oplichter Scheringa aan de slag gegaan was, net zoals Zalm trouwens en Frank de Grave.

Linschoten zou als spion voor de DNB bij Scheringa zijn gaan werken want de Grave “schrok zich rot” toen hij eenmaal aangesteld, zag waar Scheringa het geld van de bank aan uitgaf: zijn hobby’s! Dat kostte de Grave zijn baan. Robin werd toen de “risk officer” van de bank en dat met een paar Mulo en 1 jaar dansles

Normaliter ga je, als je voor een hoge functie gevraagd wordt onderzoeken of alles klopt wat jouw aanstaande werkgever te bieden heeft en of de gegeven informatie klopt, zo niet de heren Zalm en de Grave en ik denk ook Linschoten niet. Daar zijn zij het type niet voor. Een leuke goed betaalde baan graag, maar vooral geen lastige vragen stellen. Dat hebben ze bij de VVD wel geleerd “ geen lastige vragen stellen”

Mag bij Hennis en Rutte ook niet, om over Halbe maar niet te spreken!!

Linschoten was volgens mij een scharrelaar, niet erg geliefd bij zijn partijgenoten dus is hij geen burgemeester geworden of Commissaris van de Koning.

Robin heeft geen serieuze opleiding, na een paar jaar rechtenstudie ging hij werken bij de VVD fractie van de Tweede Kamer als medewerker.

Robin heeft het en dat is toch bijzonder geschopt tot kroonlid van de SER en daar zat hij in talloze commissies één daarvan was en ik citeer hier Wikipedia:

Ad-hoc Commissie participatie jongeren met ontwikkelings-en gedragsstoornissen (JOS).

Misschien heeft hij daar geleerd hoe je de boel moet belazeren, toch?

In ieder geval en dat is nu wel bewezen, komt zijn gedragsstoornis niet uit de lucht vallen!

Laten we het op een vergissing houden 🙂

 

Wij spreken