Trillende Kinderen

Er zijn er nogal wat in Nederland, die trillende kinderen. Niet alleen die van Christiane van der Wal, maar al die kinderen van al die gezinnen wier bestaan op het spel staat, omdat het regime in Nederland onder aanvoering van D66 een systeemfout van een aantal jaren in een paar jaar wenst te herstellen.
Nee Christiane, jouw kinderen waren niet de enigen die gisterenavond zaten te trillen. Er waren er nog een paar duizend.
Misdadig overigens, dat je in de wetenschap dat je het grootste kut verhaal van de laatste 20 jaar gaat vertellen, niet voor een adequate bewaking van haar woning hebt gezorgd. Mark je had gewoon een cordon agenten met hun gele hesjes rond haar huis moeten leggen, om die boze boeren daar weg te houden. maar dat heb je niet gedaan, te druk als je was met verstoppertje spelen.
De inflatie maakt ons kapot, maar jij of jullie (Kaag) kunnen niet iedereen helpen en zeker niet die gepensioneerden, die nu zelfs met een behoorlijk pensioen in de knel komen. €880 Voor de laagste inkomens, maar dan moet je wel bekend zijn bij de gemeente en dan nog? Zodra je in een vrije sector woning woont, moet je het maar uitzoeken. Verstoppertje spelen, gewoon omdat je geen idee hebt hoe je dit moet oplossen, omdat je jezelf overgeleverd hebt aan de Kaagepin en haar achterban. Je kunt echt geen kant meer op en vandaag krijg je hoop ik, ongenadig op je lazer op jouw eigen congres.
Jouw ex partijvoorzitter is een machtsgeile pedante vrouw, die deze klus wel even zou klaren. Als beloning voor haar vorige klus, die van Partijvoorzitster. Te veel stikstof? Klopt, ik zie bramen groeien op de plaats van de Rododendrons, maar wat interesseert mij dat nou, dat stukje Natura 2000 waarin ik woon, nog geen vierkante hectare groot, maakt deel uit van het Noord-Hollands Landschap. Er komt een keer in de week een man in een groenpak en er lopen vier reeën. Weg ermee, de reeën vertrekken vanzelf wel naar de duinen een kilometer verderop en het bos is al jaren dood, dankzij de bouw van twee nieuwe appartementen. De waterstand was te hoog, die moest naar beneden, met als gevolg……. bomen dood. Leve het natuurbeheer, leve de politiek en die nijvere ambtenaren die de natura 2000 gebieden heel nauwkeurig bij onze Europese vrienden hebben aangegeven. Toen, eens en ipv die aangifte desnoods met geweld in Brussel terug te draaien, laten wij een groot deel van onze bevolking creperen. Wanneer was het ook alweer de laatste keer, dat we dat deden. Zat de Rutte van toen niet in London, gevlucht voor een invallend land. Geen Zelensky, nee die woont hier niet, geen videoboodschappen, maar een goed gekapte en chique ogende, maar vooral lachende meneer die erbij staat en met voldoening kijkt hoe zijn gave landje naar de kloten gaat. Weer door de cijfers van weer diezelfde anonieme ambtenaren, aangestuurd door schoolmeesters en productmanagers.
Trillende kinderen Christiane? Laat me niet lachen. Een trillend land, met een lachende premier en schaterlachende statushouders. Waar in de wereld vind je zoveel idioten.
Nou hier dus.

Wij spreken