Armoe

Armoedig was het commentaar van Rutte op de 51% overwinning. van de tegenstellingen,,ers op het partijcongres van de VVD afgelopen zaterdag. Ze gingen er in het kabinet en de fractie nog eens goed naar kijken. Het was volgens overlevering en volgens Jeanine Hennis Minister Cees Veerman die uiteindelijk verantwoordelijk was voor de natura 2000 gebieden. Cees Veerman CDA politicus en matennaaier, want hij is als politicus vele malen in opspraak geweest o.a. voor het gebruik van dienstauto’s en vliegreizen voor privé gebruik. Hij heeft wel iets terugbetaald , maar toch. Godzijdank is hij uit de politiek gestapt, maar volgens de overlevering heeft hij ons toen opgezadeld met wetten en let goed op (ter bescherming van bestaande en nog niet bestaande planten en dieren. Daar zal de bescherming voor de wolf ook wel vandaan komen.Ik zou met een geweer naast mijn bed slapen als ik schapenfokker zou zijn. Zo een met een verrekijker erop zodat ik niet zou kunnen missen. Dan maar de gevangenis in, maar mijn schapen laten dood bijten dat zou ik als schapenfokker niet accepteren.
Wij Medelanders, wij moeten ons werkelijk goed realiseren, dat wij veel, zo niet alles te danken hebben an een stelletje idioten, die zich hebben opgeworpen om ons land te besturen, nu maar ook toen. Nog voor dat Prutte het voor het zeggen kreeg.
Hij gaat nu met Christiane zijn ouwe partijvoorzitter en met Sophie zijn ouwe politiek assistent bedenken hoe zij de provincies straks een oor kunnen aannaaien (da’s naaien voor de 2e keer) zonder dat, ze moeten dus snel zijn , ze tijdens de Provinciale Staten verkiezingen de BBB van Caroline naar 30 zetels brengen. Kijk, dat D66 verdwijnt, daar zal niemand behalve die paar leden moeite mee hebben en dat Kaag teruggaat naar Palestina, prima, graag zelfs, maar dat wij en ik kan het weten bossen vol dooie troep hebben om toch vooral maar beestjes en nog meer beestjes te verzamelen en daarom s’lands boerenstand naar de slachtbank brengen, dat gaat gewoon te ver. Een volkomen doorgeslagen Haagse politiek, waarbij wij als pinautomaat elk jaar meer dan 300 miljard moeten ophoesten. Lieve mensen, waar is ons Malieveld, waar is onze 22 juni. Waneer gaan wij iets doen. Met al onze auto’s naar Den Haag, kan niet meer, dat is te duur geworden, wij rijden niet op rooie diesel zoals tractoren van de boeren, Ons litertje kost €2.50,- als het meezit! Nee dat gaat niet, in ieder geval niet voor mij, daar kan ik niet bij zijn. Maar dat we iets moeten doen, daar zal niemand tegen zijn. Kijk Johan Vollenbroek, die man die niets anders doet dan procederen tegen brandnetels en de bramen. Die man doet iets en omdat wij niets doen, lukt het hem om al die fouten die in Den Haag door al die onderwijzers (Veerman was ook leraar) gemaakt boven water te krijgen. Goed van hem, maar al die herstelplannen, die daar uit voortkomen moeten wij betalen, niet hij. Wij en onze spannende volgende generaties. Nou ik ben ook een keer de volgende generatie geweest. Heb er niets van gemerkt, dat er voor mijn toekomst gevochten werd, niet in Den Haag in ieder geval want die zaten veilig in London. Door de Canadezen de Engelsen, en de Amerikanen. Ze hadden toen geen Vollenbroek!!
Wat een armoe,
wij spreken!