Op Water en Brood

Opsluiten wegens oplichting en misbruik van belastinggelden. Verdubbeling van de straf, omdat hier sprake is van een strafbaar feit, gepleegd door een hoge ambtenaar met een voorbeeldfunctie. Femke Halsema. Na het pistool van haar man, nu het voortrekken en betalen van €10.000,- per maand van een mijnheer, die 20 uur in de week het 750-jarig stadsjubileum mocht voorbereiden. Lennart Booij heet het feestvarken. Nou feest, laat dat feest maar weg.
De burgemeester heeft (weer) wat uit te leggen, vooral hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden, zegt haar linksgenoot Sofyan Mbarki, fractievoorzitter van de PvdA. Uitleggen aan de rechters van de meervoudige kamer zal zij bedoelen. Dit is geen toevalletje of een ongelukje, dit is oplichting etc. etc. het staat hierboven.
Gisterenavond slijmde Beau zich in de reet van Kaag met zijn gelul over het feit, dat de sociale media zo hard konden uithalen. Ja,ja weende Kaag met hem mee. Nou ik ben het helemaal met ze eens dat er te veel excessen zijn en dat er teveel idioten naar het toetsenbord grijpen. Maar na het horen van dit geklaag en de onthulling van de actie van de Wijkersloot ( het niet aanpakken van Bouterse vanwege het verleden van Zorreguieta) voor het huwelijk van WA met M, die eerst met de verkeerde ( de mooie van de 2) aan het sjansen was, nu dit. Maxima ging uiteindelijk gewoon voor de poen. Terug naar Femke. Dit vraagt niet alleen om een verklaring, maar om aangifte.
Een wolk van stront hangt er om het Amsterdamse Gemeentebestuur, want niet alleen Lennart krijgt bovenmodaal betaald, de Raad heeft ook (gemeente)geld vrij gemaakt om de Schuttersgalerij te slopen als onderdeel van grootschalige verbouwing van het Amsterdam Museum. Ook ter ere van het 750-jarig bestaan. Godzijdank moet deze verbouwing nog goedgekeurd worden, dus die kunnen we, hangende het gerechtelijk onderzoek naar het misbruik van gemeenschapsgeld, stoppen.
Het zijn de fanatieke hobbyisten, aangevoerd door politici zoals Halsema, die na hun benoeming hun goddelijke gang kunnen gaan en dat ook doen.
Chique met haar tanden op elkaar lispelt Halsema zich van schandaal naar schandaal, direct gevolgd door haar linkse vriendin Sigrid. Miljarden naar het klimaat. Duurzaam, duurzaam, duurzaam, ik word er helemaal gek van. Als ik mee wil doen kan het niet, want nee er mag geen oplader in de garage van mijn appartement. Ik moet maar opladen bij de dichtstbijzijnde garage. 5 Kilometer weg zul je bedoelen. Duurzaam prima, maar dan 1x per dag en niet 100 x per dag.
‘Halsema onder druk’¿ staat er in de krant, onder druk? gearresteerd zul je bedoelen. Huilend in de cel zonder haar woordvoerder. Erger kan het niet. 24 maanden €10.000,- per maand. Lennart Booij, lid van de PvdA en ondersteuner bij de verkiezingscampagne voor het burgemeesterschap van Femke. Hoe simpel wil je het hebben meneer de officier. Oplichting en misbruik, door Halsema, nee niet door Booij, die heeft zich zijn ballen uit zijn broek gelachen. €240.000,- en de PvdA wil uitzoeken hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.Voorkomen?? Nou niet dus. Zolang er corrupte Halsema’s rondlopen, gebeurt die narigheid steeds weer opnieuw.
Tenzij je ze gewoon op water en brood zet.

Wij spreken