“Omzicht”ig

 

 

 

Terwijl onze nieuwe minister van binnenlands zaken Kajsa Ollongren ons vandaag op alle zenders en kranten waarschuwt voor Fake news uit Rusland, gebeurt het onder onze ogen. Niks uit Rusland, nee gewoon uit Nederland, rechtstreeks van onze Pieter het CDA-kamerlid die een getuige beïnvloedde. Per sms nog wel, redelijk modern en ook redelijk bewijsbaar. Dom van onze Pieter, die na een openlijke spijtbetuiging aan allereerst de nabestaanden, het Nederlandse volk en daarna aan zijn eigen fractie, mocht blijven als kamerlid. Dat heeft overigens meer te maken met de krappe meerderheid van ons kabinet in de Tweede Kamer, dan met de liefde van zijn collega’s voor Omtzigt. De VVD’ers onder hen kunnen zijn bloed kennelijk wel drinken, althans af en toe. Pieter is namelijk een bijtertje, en dat vinden ze bij de andere partijen natuurlijk niet zo leuk. Zeker niet omdat, maar dat denk ik het gemiddelde IQ van het gemiddelde kamerlid nou niet zo heel hoog lijkt.

Da zie je natuurlijk al tijdens live debatten als ze met allen met hun telefoons of padjes aan het spelen zijn en natuurlijk aan de daar gestelde vragen. Of beter nog als ze vragen hebben tijdens de debatten en op het knopje moeten drukken. Dat staat zo vreselijk dom! Zo 2001!

Enfin terug naar onze Fake news Pieter. Het slechte nieuws is dat hij mag blijven , het goede nieuws is dat hij “voorlopig” geen woordvoerder meer mag zijn in het MH17 debat.

In mijn wereld zou je er op staande voet uit gedonderd worden, pak je spullen en weg er mee. Maar dit is Den Haag en dan gaat het toch net wat anders.

Maar goed, de Russen hebben gekregen wat ze wilden, althans toen, en nu eigenlijk ook weer want tja er is onrust in ons Den Haag en als we dan door Ex wethouder, nu minister Kajsa persoonlijk worden toegesproken, dan is er echt wat aan de hand.

Potverdorie, dat zal wel wat worden straks in alle talkshows. Omtzigt mag blijven en overigens Jacques Brinkman ook ondank het feit dat hij onze nationale heldin Daphne van doping beschuldigde, is dat ook Fake news?, ik denk het wel, want Daphne is goud eerlijk, dat kun je aan alles zien. En ja wat Acne, wat overmatige spierballeen en van 0 tot 100 in knap11 seconden, dat is geen doping dat is gewoon pech en tegelijker tijd heel veel geluk met die super tijd op de 100 meter. Niet lullen Jacques dat doe je al zo vreselijk bij Rondo, Kieft ergert zich blauw, dat zien wij de kijkers, dat moet jij zelf ook zien. Afblijven van Daphne en afblijven van doping, stel je voor, doping vrij! Man je bent gek dan moeten we Armstrong weer tourwinnaar maken en wat doen we dan met Boogerd en Dekker.

Het lijkt hier nu echt Rusland. Poetin heeft genoeg van dat gezeik van ons en heeft vast gedacht, we pakken die Hollanders, met wat extra Fake news!

 

En niet te Omtzigtig svp

 

Wij spreken