#Metoo not

 

 

 

Ik heb er echt alles aangedaan om na te gaan of ik in de afgelopen 10 tallen jaren nog ben aangerand, verkracht of gemolesteerd. Een hand op de knie, een klopje op de schouder of voetjevrijen tijdens een première. Helemaal niks. Vreselijk, ik hoor er niet bij. Toch zou je denken dat ik aantrekkelijk genoeg was. Ja ooit heeft een secretaresse mij eens gevraagd of ze mijn chauffeurtje mocht zijn. Maar ik zei nee met mijn stomme kop. Nooit heb ik audities gedaan en dus heeft nooit iemand mij gevraagd of ik wilde masturberen in een potje, of alleen maar mijn broek uit wilde doen om mijn gespierde dijen te laten bewonderen. Ik heb het mijn vrouw gevraagd geen antwoord, ja #jijnot. Dat kreeg ik te horen. #helemaalnot. Niks #metoo en ik was nog zo op zoek naar erkenning.

Wat wij toen versieren of flirten noemden is nu #metoo en als je daar niet bij hoort ben je een lul of een trut.

Hilversum, het Gooi, de Gooische matras, het gaat allemaal nog gebeuren. Let op mijn woorden. P .Paay zal wel langs komen en al die andere flut sterren die oh zo graag ook een keer ge #metoot hadden. Heerlijk, achter in de auto met Ouwe of Jonge John. Op de Vondelstraat in Amsterdam voor het studentenhuis Thalia. Op heterdaad betrapt op de achterbank . Bridget Maasland, leuk relatiemateriaal noemt ze zichzelf. Nou Bridget, de heren van Thalia hebben genoten!!

Wat erg dat mij zoveel overkomen is in mijn leven, maar dat niet. Verliefd zijn hoort er niet bij en tja ik ben zo vaak verliefd geweest en ik heb zo vaak, maar……. # niks metoo.

Jammer, dom van mij. Het was mijn kans op verlate roem op nog een beetje aandacht, maar op de een of andere manier is het er nooit van gekomen, of en daar troost ik mij mee, ik heb geen indruk gemaakt!

Je moet het kunnen dat #metoo-en Jelle B C, die nu eindelijk aangifte heeft gedaan en die arme andere man aan wiens ogen je het ongeloof kon aflezen. Die Jelle met zijn zuster. Jelle Brandt Corstius “ verkracht in het prille beging van zijn carrière” door Gijs van Dam. 15 jaar stilte en toen plotseling, ik zie het voor me Jelle wordt wakker terwijl zijn temperatuur anaal wordt opgenomen en denkt, ik ken dat gevoel. Natuurlijk weten wij nu dat het zover nooit is gekomen. Meer dan een “slurpie” is het niet geweest. Maar nee, verkracht, klinkt zo spannend, zo eng en zo goed voor de publiciteit. We gaan het meemaken, voor de rechtbank.

Met zo’n lekkere vrouwelijke officier, zo’n stuk met een bril op. : Dus meneer Brandt Corstius “u werd met een zweepje gedwongen het geslacht van Gijs in de mond te nemen”. Zie je het voor je!!

Natuurlijk lopen hier in ons land stinkende viespeuken rond die jonge meisjes van hun fiets rukken, verkrachten en vermoorden. Levenslang daarmee en zonder strafkorting graag! Natuurlijk moeten al die schoften die Wilders bedreigen aan de schandpaal en in de gevangenis, begrijp mij goed ik vind dat meer dan verschrikkelijk. Maar ik geniet van al die sterretjes die nooit ster zijn geworden en nu Harvey en zijn collega’s aan de schandpaal nagelen. Zelfs de door mij zo geliefde Jane Fonda heeft te lang gezwegen en dat is fout. Heel erg fout, maar op schoot bij Harvey, het kan bijna niet ,maar het zijn erg wel heel erg veel. Dat die viespeuk zich zelf stond af te rukken in het bijzijn van die dames, het zal wel gebeurd zijn maar ik vind het te onsmakelijk om over na te denken. Alles kan, maar dat niet. Viespeuk.

Bovendien als je alleen een vrouw wilt versieren, dan toch niet zo. Als jurylid , als ik dat al zou zijn, dan zou ik dat niet geloven, alles maar dat niet. Hebben jullie die buik van Harvey gezien. Dat kan toch niet??

Enfin, ik dacht laat ik ook eens echt eerlijk zijn, het staat zwak, misschien ben ik toch niet die man die ik dacht te zijn, maar het is me niet overkomen.

Niks#metoo, #notforme

Het spijt me

 

Wij spreken