Narcist

Ik ben een een Narcist.
Een van de kenmerken van een narcist is, dat hij of zij , altijd anderen van alles wat hem of haar overkomt, de schuld geeft.
Dus ben ik, een Hij, een Narcist met een grote N.
Hier paar voorbeelden om deze stelling, mijn stelling, te onderbouwen.
-Tijdens mijn werkzame leven zijn mijn pogingen tot samenwerking met vrouwen op gelijkwaardige basis mislukt : niet mijn schuld.
belangrijkste reden: Het is mij nooit gelukt ze aan te spreken op fouten. Ze gingen of ontkennen, huilen of schreeuwen.Van enige introspectie was geen sprake. Als ik nu om mij heen kijk, neem al die dames in den Haag, dan zie ik dat ik gelijk heb. Niet vrouw onvriendelijk, integendeel, ik respecteer de vrouw als gelijkwaardig, maar heel soms even njet.

-Ik ben niet trots op mijn land : niet mijn schuld
Belangrijkste reden : onze regering en het parlement maakt er al 20 jaar een rotzooi van. Dat er een leraren tekort in Nederland is begrijp ik wel, de meesten van die onderwijzers en onderwijzeressen werken in Den Haag. Als kamerlid, ambtenaar, of Minister. Niets om trots op te zijn.
Ik heb het geprobeerd, dat trots zijn, maar het is mij de afgelopen 50 jaar niet gelukt. Waar moeten wij nou trots op zijn, dat wij een rijk land zijn. Wij zijn rijk klopt, maar Den Haag niet, dwz Ja dat zijn ze wel, maar dat is gewoon gepikt, omdat het zo leuk is het geld v an anderen uitgegeven en dan te zeggen dat we het goed hebben. Nou ik heb het helemaal niet goed en ja dat is helemaal niet mijn schuld. Klopt daar gaan we weer. Niet mijn Schuld, maar die van Asscher en Herrema, wethouders in Amsterdam in 2008 en handelend als de Russen nu. Onderdrukken en daarmee goedwillende ondernemers kapot maken. Is ze gelukt. Niet mijn schuld, of toch was ik te naïef? Ja! dan is het wel mijn schuld. Dikke bult!Kut

-Ik heb een hekel aan veel Medelanders : niet mijn schuld.
Belangrijkste reden : Ze hebben een grote bek, denken uitsluitend aan zichzelf en zijn jaloers.
Onderbouwing? Onze tweede kamer en kabinet de doorsnee, zeg ik dat goed? of afspiegeling van ons volk. Wat daar zit ,dat is wie wij zijn, dat is wat wij willen en ze voldoen aan mijn omschrijving, grote bek etc. klopt toch?
Oh ja vergeet ik, nog, ze zijn laag opgeleid, heel laag eigenlijk. Pabo niveau! dat vind ik laag, zeker voor een minister : Hugo, Dilan, Sigrid. Nou Sigrid niet, maar van enige opleiding, merk je niets als ze begint met praten. Wel kak, veel Kak.
Tweede onderbouwing : Medelanders in het buitenland? kom ze niet tegen, ze zijn vreselijk. werkelijk vreselijk! Ook niet mijn schuld.

Laatste

-Ik heb een hekel aan Putin: niet mijn schuld.
Onderbouwing, zie CNN, BBC, Euronews of Al Jazeera of gewoon Oekraïne!
Hier zwijgt de spreker stil, hij snikt, hij kan niet meer.
Dus…..ik ben gewoon een Narcist, niet mijn schuld.

Wij spreken