Misgelopen

Ze heet Gündógan, dat dakje op de G dat doet mijn Nederlands toetsenbord niet. Ze is kamerlid nr. 20 en ze voegt niets toe als eenmansfractie. Ze heeft twee opleidingen niet afgemaakt en ze heeft haar man verloren. Dit laatste is natuurlijk diep triest. Ze moet haar kind alleen opvoeden en dat is voorwaar geen sinecure. Voor de rest, er is eigenlijk geen rest heeft ze wat gerommeld in Amsterdam. Baantje hier baantje daar en af en toe een beetje overspannen. Geboren ergens in het mooie Turkije kwam ze hier als dochter van een leraar. Op zich niet slecht, maar zelf heeft ze er niet veel van gemaakt, behalve dan veel ophef bij haar vertrek uit de fractie van Volt. Bij die Dassen was ik ook als de wiedeweerga weggelopen, dus dat pleit in haar in voordeel, maar verder zullen wij weinig plezier aan haar beleven.
Ze was terecht boos op al die nare teksten in haar inbox en daar moeten die Nederlanders nu eens mee stoppen, maar ik schreef het al, ze is er, ze blijft even en dan bij de volgende verkiezingen is ze weer weg. Goed zo, dag Gündogan.
Ondertussen krijgt zij ook te maken met de achterkamertjes politiek van nu Rutte en Kaagepin. Die bril, kan nou niemand haar zeggen dat ze een andere moet kopen en dat ze als het kan een keer naar de kapper moet gaan. Zonder die van Drimmelen is die Kaag helemaal niks, dat zien we allemaal. Terug naar de achterkamertjes. We hebben 35 miljard over, maar die gaat naar de volgens Plasterk niet bestaande stiksof en naar de Natura 2000 gebieden. Bramen op de hei vrienden, dat mag niet, dan is er iets goed mis. !0% is de inflatie in Brazilië onder Bolsonaro en 9,6% die in Nederland onder Bolserutte. Wij zijn het Brazilië van Europa. Een beetje korting aan de tank, meer kan er niet vanaf want we hebben een gat, een gat overigens veroorzaakt door onze inhalige overheid zelf. De Spaartaks, de toeslagen affaire en noem maar op. Miljarden misgelopen inkomsten voor het rijk. Misgelopen ben je gek, gewoon een overheid die denkt dat onze salarissen tot in de hemel rijken en dat alles, maar dan ook werkelijk alles te belasten valt.
Niet zo lang geleden was er een demonstratie in Amsterdam van mensen die zeer ontevreden waren met de huidige opstelling van onze 85 ministers en hun assistenten. Het rijk dus. Dit waren allemaal potentiële leden van mijn nieuwe politieke partij de PPN, de politieke partij Nederland, die als doel heeft de lasten te verlagen tot 30% en geen € meer en dat inclusief de gemeentelijke lasten. Ooit waren wij zo’n land, nu met Rutte aangestuurd door Kaag zijn wij dat niet meer.
In de achterkamertjes gaan ze proberen de uitgaven toch weer op te krikken omdat Kaag niet van haar 35 Miljard af wil zien.
Lieve mensen, laten we er nu iets tegen doen, niet morgen, want de Bril gaat door. Een bril is om op te zitten en niet om op te zetten. De schijt van Kaag kan daar door heen en niet door ons politieke systeem.
Please help en Leve Ajax en sterkte 010
Hebben we nog iets om trots op te zijn

Wij spreken