het toen van nu

Toen we nog buiten konden spelen, toen we nog de liefde bedreven en toen we nog carrière konden maken, dat van toen bestaat nu niet meer, al twee jaar niet meer, bijna drie jaar!

Het gaat ook nooit meer over, het is net de vogelgriep. Vogels worden geruimd, wij nog net niet, maar het zou mij niet verbazen, als over 50 jaar, ik ben dan allang dood, een Chinese leider roept, ruimen die besmettelingen! Waarom vogels wel of varkens en wij niet.

Besmettingen gaan een onderdeel uitmaken van alles wat in de komende jaren gaan doen. Wij gaan een tweede geheim leven opbouwen om die verjaardag van oma toch te kunnen vieren, voordat ze geruimd wordt. Wij gaan een tweede geheim leven uitvinden om onze relaties op het werk in bed te kunnen voortzetten. Naar van der Valk gaan kan al jaren niet meer en in de auto’s is toch te weinig plaats, ook in de elektrische!

Het zou kunnen tijdens het opladen, Quick Charge en een Quick Fuck, ja dat zou misschien wel kunnen. is misschien ook wel een verdienmodel, zo tijdens de Corana 15 variant. Die nieuwe uit Cyprus. Veilig vreemdgaan, jazeker dat is een verdienmodel. Ik ken een paar investeerders en ik ga het met hun bespreken. Ik laat het u weten. Dat zou inderdaad wel eens een goed idee kunnen zijn.

Ik vroeg mij over een Quick fuck gesproken nog af, hoe Kaag aan corona kan komen. Juist op de dag dat ze aan de goede kant naast Rutte mocht staan met een dikke vinger naar Wopke, heeft ze corona. Als ze dit niet kon regelen, hoe gaat ze dan straks in godsnaam financiën doen. Niet dus. Elbers van de KLM kan de vliegtuigen laten overspuiten, die zijn we kwijt. Daar gaat Kaag zich niet mee bemoeien.Trouwens dat van die lul met die Fakkel, was weer zoiets typisch Nederlands. Oppakken die man en meteen minimaal 3 maanden vastzetten. Is een gevaar voor de samenleving.  Nee dus, hij loopt straks vast weer vrij rond, toch? Terug naar Kaag. Ze mocht het digitaal doen, bijzonder,  maar ze zei wel “ik Zweer”en niet” ik Beloof”, goed van haar, zo heurt het! Maar verder is het gewoon stom, zo begin je niet, zeker niet nadat je de boel een jaar hebt opgehouden. een fuck-up dus. Geen van toen naar nu, maar van toen naar niks!

Overigens begin ik met een paar vrienden een politieke partij en wel met de bedoeling om bij de volgende verkiezingen de grootste partij in de Tweede Kamer te worden.

Wij zijn het gelul zat, 19 partijen, die allemaal hun zegje moeten doen, onmogelijk. Wij zijn een aangeharkte stadstaat, die volgens Diederik Samson, in Europa niet serieus genomen wordt. Dat moet gewoon lukken. De naam van die partij: ‘Zwijgend Nederland’   en u kunt zich hier aanmelden, of op de nieuwe mailsite. We gaan het doen.

ZwijgendNederland. nl, de partij voor iedereen, van overal, ook van toen naar nu.

Ik hoop dat u allemaal meedoet,

Wij spreken