F(LEXUS)

Voor Dave!
Ik rijd nu in een LEXUS, ik denk de meest onderschatte auto in Nederland. In. Utrecht staat langs de rijksweg de ‘Wall’ en naast Maseratis en Mc Laren, verkoopt Louwman daar de LEXUS. DE LEXYS ES, de limousine, de NX de SX en de LX.
Vergeleken met een Rolls Royce, wint de LEXUS en dat voor meer dan de helft minder dan de prix van een RR of een Bentley. Ik heb ze beiden gereden, dus ik kan het verschil bepalen. Vergeleken met BMW en ik ben eigenlijk een BMW man is de LEXUS een complete auto. Moet je BMW alle echt alles apart bestellen en dat maakt de BMW een dure auto, zo niet bij de LEXUS. Alles zit erop of er aan. Er is niets te wensen over. Een slaapauto als je wilt, een sportauto als je er zin in hebt. Op weg naar al mijn spreekbeurten, van groepsbijeenkomsten tot trouwpartijen en zelfs begrafenissen. Ik rij er naar toe met mijn LEXUS. de eigenwijze, iets Japanse neus brengt mij overal naar toe. Fris als een hoentje stap ik uit, ook al was de weg naar mijn afspraak soms lang. Omdat ik soms meerder afspraken en dus lezingen op een dag heb, neem ik soms een chaufeur mee. Slapen op de achterbak, is als slapen in mijn eigen bedje. Maar meestal rijd ik zelf, gewoon omdat het fijn is.
Ik heb een plug-in-hybrid, zo’n ding met een kabel en als het mogelijk is, dan gooi ik gooi ik hem met vol met stroom en rijd ik een rondje Amsterdam voor weinig. Jammer genoeg zijn er te weinig laadpalen, dus dat lukt niet altijd. Nadeel, hij kan niet snelladen, dus je staat wel even.
Dit is geen reclamepraatje, want ik krijg er niets voor, maar ik wilde u even laten weten dat een LEXUS een geweldige en ik zei het al zeer ondergewaardeerde auto is.
Ik leen hem wel eens uit en ik krijg altijd complimenten. Eigenlijk is het gewoon een luxe Toyota, maar dan wel verkocht in de Wall, een belevenis op zich. Wat er niet op zit, hebben ze nog niet uitgevonden.Ik noem hem of haar mijn F(LEXUS) gewoon omdat alles kan.
Wilt u mijn LEXUS met mij op bezoek voor een lezing of zomaar wordt dat een vrolijke bijeenkomst, leerzaam ook, mail dan even naam peter@plhendriks.nl en we komen eraan!
Ik wilde dit even flexussen, tot snel
Wij spreken