de Waarheid.

Het vorige artikel, met dank aan Elsevier, was een citaat van een artikel in Elsevier geschreven, met dank aan Simon Roozendaal, chemicus en journalist. Duidelijker kan het niet worden opgeschreven en ik vond en vind dat u mijn lezer daar recht op hebt. De waarheid.
Twee maanden met reces en dan Johan Remkes die gaat proberen de “grote leugen ” te verkopen. En wij Medelanders trappen daarin. Gewoon omdat wij al in zoveel leugens gestikt zijn.
Komt er een burger/boerenoorlog , ik denk het en ik hoop het. Ben ik een opruier, welnee, ben ik links, ik moet er niet aan denken. Ben ik tegen Rutte en de zijnen , jazeker. Ben ik tegen rechts, welnee helemaal niet, ben ik tegendraads, welnee en reactionair, moet er wederom niet aandenken. Ik ben voor de platte waarheid en ik hoop u ook. Heb ik veel lezers, geen idee. Maak me er helemaal niet druk om, ik hoop alleen dat u, die wel mijn stukjes leest deze waarheid zult willen verkondigen,. De onverkorte waarheid. Ik heb besloten lezingen te gaan geven. Ik kan dat goed en ik kom, maakt niet waar en hoe laat, desnoods 2x per dag, want de waarheid zal ik verkondigen. Uit ervaring, ik heb het al vele malen gedaan, weet ik dat ik dat goed kan en geestig ook, al zeg ik het zelf. Zeer geestig zelfs, dus het is de moeite waard mij uit te nodigen. De waarheid en dan doorspekt met wat humor, wie wil dat nou niet horen. Dus Thames en Cees en Michael, de Volkskrant en Trouw, als jullie werkelijk willen horen hoe het zit, nodig mij uit. Ik roep niet op tot een revolutie, ik ga niet schoppen om te schoppen. en ik beloof dat ik Sophietje niet zal afmaken. Tjeerd de Groot van D66, je hoeft niet bang te zijn en Thom van kampen van de VVD ook niet , alleen om de waarheid kunnen jullie niet heen.
‘A shining city on the Hill” dat zijn wij in Nederland, in vergelijking met de rest van Europa, als het gaat om schone lucht en een divers klimaat. Zo was het in 2006 rond het Food Centre in Amsterdam en zo is het nog steeds.
Schoner dan hier kan het niet zijn en de onheilsgoden van D66 en al die andere partijen hebben ongelijk, alleen tja dat toegeven, dat is een dingetje.
Ik word spreker, op lunches en feesten en partijen van Lions clubs en Rotary op bijeenkomsten van bedrijven schoon en vuil. Ik zal er zijn. Ik beloof, dat ik met een schone auto kom en na 1 1/2 uur ben ik weer weg. maar dan heeft u thuis een verhaal te vertellen.Dat klinkt als een klok als een “van der Wal Klok”, een nieuw Nederlands betrouwbaar Klokkenmerk.
Ik ga ook naar de boeren, zo vaak en zoveel als zij willen.
Ik kom, beloofd, zo vaak als u wilt, ik Peter Hendriks,
Wij Spreken, nee beter nog, ik Spreek en u Luistert naar de “waarheid”.
Oh ja en ik ga niet met reces!! geen moment!

Wij spreken