De Grote Leugenaar

90 Miljard konden we lenen tegen een percentage van rond de 1%, een staat kan onbeperkt lenen, dat is ons ook precies zo beloofd, Corona was de oorzaak. Maar Nederland was daar altijd zeer zuinig mee. We konden het wel gewoon via de belastingen regelen. De staatsschuld is tot op een recordhoogte gestegen, omdat wij sinds Marga Klompé het land van de cadeautjes zijn geworden. Cadeautjes voor de onderkant van de bevolking. Een voorbeeld: een gescheiden vrouw met 2 kinderen krijgt naast haar bijstandsuitkering netto € 2250 per maand, aan uitkering en ondersteunende maatregelen.
De ploeg van de grote leugenaar, de leider van de VVD, Mark, heeft zijn inzichten weer eens aangepast, bedrijven en vermogende particulieren mogen nu opdraaien voor de enorme kosten, die gepaard gaan met het investeren in bijvoorbeeld defensie. Twee maanden geleden wilden GL en de PvdA nog 2 miljard van de defensiebegroting afsnoepen om de onderkant van de bevolking wat cadeautjes te geven. Het was 2 dagen voor de inval van Rusland in Oekraïne. Het plan voor de cadeautjes werd razendsnel ingetrokken. Net zo razend snel komt Rutte nu met het voorstel, van Kaag, van wie anders, om de belasting even te verhogen. Als je 200.000 gespaard hebt, ben je in dit land vermogend en als je door hard werken winst hebt gemaakt, ja dan moet je er aan geloven.
De grote leugenaar heeft nooit de ballen gehad om Nederland te vertellen, dat we gaan bezuinigen in die zin, dat we een speciale ambtenaar gaan aanstellen, die de miljarden van de provincies gaat weghalen en de gemeentes op hun verantwoordelijkheid gaat wijzen, daarmee halen we miljarden op. Cash management heet dat!
Dat kan niet in dit linkse land, waar een kleine groep intellectuelen de dienst uitmaakt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, lees Plasterk.
Deze tot inkeer gekomen socialist, prijst nu Kernenergie aan en doet dat met goede argumenten. Levi, het medisch wonder uit london wijst ons op de enorme verkwistingen in de gezondheidszorg. De idiote vergoedingen die wij voor medicijnen moeten betalen. De elkaar beconcurrerende zorgverzekeraars, waar onze vriend Chris Oomen van DSW ons voor waarschuwde. Het openbaar vervoer waar jaarlijks meerdere miljarden naar toegaan, maar een rechtstreekse verbinding tussen Groningen en Amsterdam is er niet.
Ik was er letterlijk bij toen Connexxion werd gevormd en onze minister Jorritsma van ons, de Raad van Bestuur eiste, dat we concurrentie zouden afschaffen. Arriva kreeg zomaar toegang tot onze subsidie potten. Iedereen mocht mee doen!
Letterlijk, als je een ouwe bus kocht en van Zandvoort via 3 haltes naar laten we zeggen den Helder reed en dat een paar keer per dag, dan kreeg je daarvoor circa € 10.000,- per week, of er passagiers in zaten, deed er niet toe, lachen, dat is Nederland, verkwistings land, Nederland, weggooi land. Elke Medelander betaalt zich nu al blauw en er moet weer een subsidie komen om de zwakke in samenleving te ondersteunen, nu de energieprijzen door het plafond gaan.
Vanavond sprak onze grote leider, onze leugenaar en dat is niet wat ik zeg of denk, ik niet alleen, maar velen met mij.
Wij zijn een slecht volkje en daar moeten wij ons voor schamen. Kijk naar de formatie van het gemeentebestuur in Den Haag. De Mos staat al 2 jaar onder verdenking en er gebeurt niets van de kant van het OM. De Mos wint 9 zetels in de raad en is daarmee de grootste partij, maar niemand van de heiligen in de raad wil een coalitie met hem vormen. Dat zijn wij. Hoor je Rutte niet over, niet zijn afdeling. Hij gaat over het hele land maar niet over Amsterdam of Den Haag, dat hebben wij gescheiden, heel lang geleden al.
Alsof er niets veranderd is in de afgelopen paar 100 jaar.
Dus de lasten voor het bedrijfsleven gaan omhoog, de prijzen dus ook en dat bevordert de inflatie en vermindert de koopkracht.
Wij zijn gek, dat we ernaar kijken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, dat de Kagen van deze wereld gewoon hun gang kunnen gaan.
Verdrietig, maar onze eigen schuld, de pindakaasman hebben wij er zelf neergezet.
We zijn verneukt!

Wij spreken