Code Zwart

Vanaf 1 januari as gaan deze heren, die op de afbeelding ons dagelijks van nieuws voorzien, ik geloof via de zender SBS6. U leest het goed, dagelijks.

Het Orakel uit Grollo, in een vroeger leven hoofdredacteur van van VI of te wel Voetbal International, gaat ons dan zijn kijk op het keven geven. God beware ons. Vaak in zeer slecht Nederlands doet hij dat nu al 2 x per week en vroeger, ik spreek nu van jaren geleden vond ik hun praatjes vermakelijk, maar nu zet ik het programma niet meer aan. Nou ja de eerste 10 minuten en dan zie ik wat ik eigenlijk als headhunter al mijn hele leven zie en dat is dat het “peter principle”, dwz dat mensen bij succes al snel de neiging hebben te denken, dat ze alles kunnen, ook op deze 3 heren van toepassing is. Het is het failliet van ons vermogen om vrolijke TV te maken. Van Voetbal hebben ze zonder meer verstand, maar helemaal niet van wat er in onze samenleving speelt. Gijp heeft ooit goed gespeeld, maar ligt nu elke dag op de bank TV te kijken, Wilfred is een handige prater, een gesublimeerde marktkoopman, die grapjes uithaalt met zijn klanten. Kieft, als hij erbij is, is zonder meer goed en Johan, Tja Johan, Johan is een oude witte man, die zijzelf echt serieus neemt en voor een godsvermogen van John de Mol de opdracht heeft gekregen iets te doen aan de dalende kijkcijfers. Vaak ongeschoren en met een kapsel dat waarschijnlijk door zijn aanstaande ex, of huidige vrouw af en toe wordt bijgehouden. Hij ziet er niet erg gezellig uit, maar Wilfred kan niet zonder hem, want zijn grappen moeten aan iemand blijven kleven en dat doen ze aan Johan, nee niet aan Gijp, die hoort ze waarschijnlijk niet eens

Gisterenavond 6 december keek ik uit verveling wel en hoorde tot mijn verassing dat Johan niet naar Max gekeken had, dat hem dat niet interesseerde, hoe is het mogelijk voor een presentator van sport gericht programma en hij oreerde ook nog dat onze nationale trots van vroeger jhr Carel Godin de Beaufort in Zandvoort beter nog op het circuit van Zandvoort om het leven gekomen was. Je zag het aan zijn gezicht toen hij dat zei, kijk mij nou! Fout Johan. Het was op de Nürburgring, het was in 1964 op 1 augustus en Carel stierf een dag later in Keulen. Johan data die je moeten weten. of gewoon kop dicht. Orakel of niet.

Kijk, kroeg praat is leuk, onze Max niet serieus nemen, is zijn geweldige prestaties in aanmerking nemend, domme praat, bovendien daarvoor hebben we Remkes al, voor de kroegpraat dan.

Conclusie:

Op zwart zeiden ze vroeger, Code zwart dus.

Maar zonder gekheid, het is klote op TV, overjarige kerstfilms houden mijn vrouw aan de buis gekluisterd, sex kan ik wel vergeten want al die kut programma’s eisen al haar aandacht op en tegen de tijd dat zij ons slaappaleis binnenkomt ben ik vertrokken en met mij Clooney mijn Boomer en versier hond. Er is geen vrouw die niet voor Clooney door de knieën gaat, oud en jong. Jong liever dan oud.

Mooi verhaal: ik wilde een boomer omdat ik ergens in Laren in een groot bos toen met mijn Berner Senners Cay en Zara zo’n dappere dodo, formaat stoffer tegen kwam die zomaar met mijn honden ging spelen. Cay en Zara waren wel 5x zo groot.

Toen mijn lieve dapper Cay en Zara naar de honden hemel moesten. vanwege tumoren heb ik in mijn verdriet van toen besloten dat er nu een hondje moest komen dat mij zou overleven en het moest een `boomer’ zijn.

Nou is het probleem dat Boomers populair zijn en broodfokkers in vooral Brabant die hondjes aanbieden, veel broodfokkers en veel hondjes dus.

Niets voor mij, ik moest en zou een vrouwtje en een uit een gezin. Gevonden in `Ridderkerk

De eerste kennismaking was meteen bepalend, niet een vrouwtje sprong op mijn schoot maar een mannetje met mooie kleuren.

Dat zou hem worden, maar voor het eerst wilde ik er een nachtje over slapen. Dom, want ik heb die nacht geen oog dicht gedaan,  Ridderkerk is niet bepaald naast  de deur, maar de volgende ochtend om halfacht ben ik op pad gegaan en €450 late was het mannetje van mij, Clooney. the Love of my life.

Zo zie je maar, niets is zeker. Zou een spannend format geweest `zijn , voor John.

Beter dan Eva en nog weel beter dan die onverzorgde ouwe witte blanken man.

Wel een kerst film en waar gebeurd nu  im. 2021

 

Wij speken

 

 

wij spreken