Arm `Nederland

De Telegraaf schrijft, dat de medelanders het na de val van “grijnskop” Rutte  niet meer weten, maar Nederland weet het wel. Niet Dilan, niet Frans Timmermans en helemaal niet Jesse of Lilian. Niemand van die ouwe meuk, die samen ons landje verkocht hebben aan Europa en intern er een rotzooi van hebben gemaakt. Nee, dat willen wij niet.

Dilan moet het niet worden, omdat zij lid is van de VVD en het de VVD top is, die het gedraai van Rutte de afgelopen jaren heeft goedgevonden, het gedraai dat ons de Rente aftrek heeft gekost, het Groningen drama heeft opgeleverd, de Toeslagenaffaire en ga zo maar door. Het uitgavenpatroon van onze overheid heeft draconische vormen aangenomen, een stijging van 100 miljard in 5 jaar.

Zorgverzekeraars, die met hun Raden van Bestuur elkaar beconcurreren,  maar samen besluiten welke medicijnen wij voor onze belachelijke premies nog mogen krijgen, de goedkoopste en die zijn op. Wat willen wij Nederlanders wel, wel dat is een hele lijst, maar laten we eens beginnen met een paar voorbeelden.

Co2 reductie, daar stoppen we mee totdat China en India besluiten ook mee te doen. Stikstof, een bewezen onzin verhaal. Talloze hoogleraren bewijzen dagelijks in de kranten, dat die 25 miljard weggegooid geld is en dat Jetten zich vasthoudt aan dat linkse rapaille, dat hun idee over de toekomst van Nederland  met Donald Duck achtige verhalen krampachtig probeert door te drukken.

Wij hebben mensen nodig die begrijpen dat niet alles beprijst hoeft te worden, die begrijpen dat wij niet de ganse dag door camera’s gevolgd willen worden en dat de lasten omlaag moeten.

Niet alleen de landelijke belastingen, zoals die op benzine, op alles wat rijdt ( bpm), wegenbelasting en straks rekeningrijden, maar ook de gemeentelijke lasten die maar blijven oplopen zoals de parkeerkosten, van € 7.50 per uur, de WOZ, de waterschapsbelasting en het belasten van stroom middels allerlei verschillende heffingen. De stroomprijs kan omlaag, maar mag dat niet, want dat kost de schatkist geld.

De Nederlander is echt de pinautomaat van een steeds maar uitdijende overheid, met ambtenaren die steeds weer nieuwe maatregelen bedenken, die ons leven onbetaalbaar maken. Ons pensioen 10 jaar niet indexeren, omdat de rekenrente dat niet toestaat en dat terwijl de meest pensioenfondsen 10 tot 12% rendement per jaar maken, maar ja dat telt niet mee. Niet voor Mark  en niet voor Dilan. Nee het gaat over grote zaken, zoals Europa (waar Mark straks een mooie baan krijgt) en over hoe Nederland er straks uit moet gaan zien.

Ik vertel niks geks, niet rechts of links, maar gewoon wat van der Plas van BBB ook zegt. Weg met al die lasten en gewoon terug naar de basis, de overheid is er voor ons en niet omgekeerd.

Ik moet mijn kinderen in Amsterdam kunnen bezoeken, zonder €20  uit te geven, maar €0,60 of maximaal €1. Dat kan ik betalen, die € 20 niet, dus zie ik mijn kleinkinderen niet meer.

De Dilans van deze wereld  houden zich niet bezig met die kleine dingen van alle dag, met de te hoge BTW, de kosten van het dagelijks leven. Nee ze zit op Instagram, ze lacht en ze praat over ondermijning door criminelen, dat wij dagelijks door de overheid ondermijnd worden, dat ziet zij allang niet meer. Arm Nederland.

Wij spreken