Afbestellen

De Duikboten zullen wel Frans blijven, want wij zijn hardnekkig in het maken van fouten. De miljarden klotsen ons om de oren en daarom kunnen we smijten met geld, ons geld. We hebben het over veel, maar onze staatsschuld is laag, dus we kunnen ook nog bijlenen als het moet en dat betekend weer meer geld. Mag niet van Knot maar Fijn voor Laurentien, met een grote F. Fijn voor de klucht met de toeslagen generatie. Is geen groep meer, maar een generatie met hier en daar wat Bulgaren. Wie is er nou niet eens gecompenseerd. Ik niet, maar de buren wel, nee ook niet, maar hier in de straat wel. Ze zijn naar Zuid-Afrika geweest, 6 weken, vond Laurentien goed, om een beetje bij te komen.

Rutte is weg, nou ja weg, nee hij is er nog, maar druk met solliciteren. Wil naar de Navo. €30.000,- in de maand(netto) en een huis en auto van de zaak. Hij geeft er niets om, net zoals hij niets om ons Nederlanders gaf, visie was voor de opticien en voor de rest heeft hij in 14 jaar een puinhoop achtergelaten én omdat onder een eik geen bomen groeien, ook geen opvolgers. Dilan is geen opvolger, Sophie al helemaal niet. Ik heb dat boek over hem gelezen van Ron Fresen. Op elke pagina belazert Rutte wel iemand, lachend dat dan weer wel. Zo’n leuke man. Maar echt op elke pagina. “Hij was wel van Algemene zaken, maar niet van Alle zaken”. Nou dat hebben de Groningers geweten en wij ook . Nou hebben we dankzij Wilders, Dick Schoof. Die neukt net zoals Klaas van de ABN vroeger, toen ik er nog werkte, “met Mes en Vork” Keurige man, totaal ongeschikt. Gaat vaak samen, te weinig Rutte in de saus en dat is ook niet goed, er moet iets “gemeens” in zitten, anders gaat het niet werken. Is echt zo, alleen maar  “keurig” werkt niet.

Er is veel gebeurd in het jaar dat ik niets geschreven heb, ben drie keer geopereerd, door Niels aan mijn rug, heeft hij fantastisch gedaan, van der Gaag heet hij en hij doe Neurochirurgie in het Haga in …Den Haag. Dankzij mijn fantastisch lief loop ik weer als een kiewiet, of zoiets. Oh ja en ik ben oudste zoon voor goed kwijt geraakt, nee hij leeft nog en hij woont op 500 meter, maar middels een artikel in de weekend bijlage van het FD (Persoonlijk), heeft hij iets over zijn succesvolle leven mogen vertellen en daarbij was het nodig dat hij vertelde, dat hij, omdat proces van succesvol worden, moest afronden, het absoluut noodzakelijk was dat hij brak met zijn Vader en zijn Moeder. Te dominant aanwezig. Hij zal trots op zichzelf zijn. Hij heeft trouwens ook ruzie met zijn broer,  het zal dus wel niet helemaal aan mij liggen en dat geeft een beetje rust. Een beetje!

We hebben er nog twee over, kinderen bedoel ik. Maar terwijl mijn dochter het druk heeft met van alles en dus niet met ons, heeft die andere het vooral druk met een”mooi”nakomertje. Hij is een beetje, terwijl hij ook een mooie baan heeft, de huisman van het gezin. Had hem wat geweldigers gegund, maar mijn vrouw zegt dat het goed is. Hij is gelukkig en dat is het enige dat telt.

Tot slot, want ik ga slapen. Wat moeten we met Wilders, met Pieter en met Caroline, wat moeten we met kabouter Plop en zijn hofnar Jesse. Gewoon eigenlijk hetzelfde als met de Franse duikboten. Afbestellen allemaal.

 

Wij spreken