Anne

 

 

Op het moment weet ik niets meer, dan dat de politie vermoedt dat Anne begraven ligt ergens in de bossen rond de golfbaan Zeewolde. Hoe vreselijk alleen al is dat bericht. Niet alleen dat bericht, maar ook het aanzicht van die geparkeerde politieauto’s daar.

Anne waar je ook bent, wat vreselijk, vreselijk, vreselijk. Vreselijk ook dat niemand van onze dierbare politici, vandaag verzameld op de “kijk eens hoe goed ik ben dag” in de Tweede Kamer even jouw naam genoemd heeft. Vreselijk dat onze Koning op bezoek in Portugal niet even gezegd heeft dat hij met jou en jouw ouders meeleeft, hij bedankt wel Arjen Robben, dat weer wel, waarom in hemelsnaam! Waarom daar??

Waarom zeg ik dat, wel ik zeg dat omdat wij allen schuldig zijn aan jouw verdwijning!

Wij hebben de politici gekozen, die er voor hebben gezorgd dat er een systeem bestaat dat boeven en smeerlappen na hun vunzige daden na het uitzitten van twee derde van hun straf vrijlaat, het maakt niet uit hoe erg hun daad was, verkrachting of moord. Nou is het de Koning niet aan te rekenen want die is door ons parlement aan de kant gezet. Ingeruild voor de Tweede Kamer voorzitter mevrouw Arib.

Maar ons wel, wij jouw medeburgers hebben er voor gezorgd dat er klinieken zoals de Aventurijn kliniek bestaan, met personeel dat het met die daar geplaatste misdadigers doet. Nee misdadigers mogen we ze niet noemen, maar patiënten, of misschien klinkt cliënten nog beter.

Niemand in die Tweede Kamer heeft vandaag aan jou gedacht en dat had ik nou wel verwacht, gewoon uit beleefdheid uit medeleven met jouw ouders en al jouw vrienden. Wij zijn maar en klein land Anne echt, nieuws is hier niet zo spannend, dus daar hadden ze best tijd voor gehad.

Anne het is echt onvoorstelbaar dat wij zo met onze criminelen omgaan en deze viespeuk, had een relatie met meerdere vrouwen, terwijl “ hij werd voorbereid op zijn terugkeer” naar de maatschappij. Je gelooft het niet maar het is werkelijk waar. Hij zat vast en toch ook weer niet, dat kan alleen in Nederland, Anne

Er was 16 jaar tegen hem geëist, maar een of andere idioot met een befje om, een rechter heeft hem maar 11 gegeven en ja dan kom je na zo’n 6 jaar vrij. Nou ja eigenlijk was hij al vrij want hij kon gaan en staan waar hij maar wilde en dat deed hij ook. Misschien ook wel, waar jij die avond aan kwam fietsen. Ik hoop het niet, maar vrees het ergste!

Volgens de kranten had deze engbek alleen een meldingsplicht, stel je voor een verkrachter met een meldingsplicht, ik zou lachen, als ik niet moest huilen.

Anne terwijl ik dit schrijf nu, het is kwart voor 6, hoor ik het nieuws. Ik sla een kruisje voor jou, maar ook voor al die mensen die jou dit hebben aangedaan, onze wetgever en hun uitvoerders.

Anne namens al mijn Medelanders die het wel goed menen, het spijt ons zo!

 

 

Wij spreken