Ongelooflijk

 

 

Ongelooflijk is het om te zien met welk fanatisme onze leiders proberen op het pluche te blijven zitten.

Ongelooflijk is het met welk gemak en argumenten eenmaal gedane beloftes worden gebroken.

Ongelooflijk is om te lezen, welke argumenten gebruikt worden om nieuw ingenomen standpunten door te drukken.

Ongelooflijk is het om te zien hoe onze leiders steeds weer nieuwe aanbidders vinden die hen volgen en steunen.

Ongelooflijk is het dat niemand van die groep ooit wordt afgerekend op fout en kostbaar beleid.

Ongelooflijk is het om te zien dat de bevolking van Nederland blijft toekijken hoe hun erfgoed verkwanseld wordt.

Ongelooflijk is om te zien dat, wij onze identiteit dreigen kwijt te te raken aan de grillen van Europa.

Ongelooflijk is het om te zien dat, er niet genoeg geld kan worden vrijgemaakt voor bijvoorbeeld lastenverlaging en er wel 100 miljoen kan worden uitgegeven om ongewenste prostitutie te bestrijden.

Ongelooflijk is het om te zien dat onze krijgsmacht systematisch is uitgekleed, terwijl om ons heen aanslag na aanslag gepleegd wordt.

Ongelooflijk is het om te horen dat onze pensioenen en die van onze kinderen op de tocht staan, terwijl in de kassen van onze pensioenfondsen het geld tegen de drempels klotst.

Ongelooflijk is het om te zien hoe wij bereid zijn onze normen en waarden te verkwanselen om toch maar te kunnen overkomen als een geslaagde multiculturele samenleving.

Ongelooflijk is het om vasttestellen dat de formerende partijen overwinningen op elkaar moeten behalen door standpunten in te nemen waarvan de Nederlanders van aangegeven hebben niets van te willen weten.

Ongelooflijk zal het zijn om Rutte straks te horen vertellen dat het land zal worden bestuurd door nog meer ministers en staatssecretarissen als voorheen.

Ongelooflijk zal het zijn om straks vast te stellen dat die benoemde bewindslieden op het terrein van hun bemoeienis geen enkele, maar dan ook geen enkele ervaring hebben.

Ongelooflijk zal het zijn om straks meer geld voor onze boodschappen, onze dagelijkse levensbehoefte te moeten betalen in ruil voor een paar Euro (€ 60,- PER JAAR !) korting op de door ons te betalen belastingen.

Ongelooflijk zal het zijn om nadat je eindelijk je huis helemaal in eigen bezit hebt, je alsnog voor dat bezit zal worden aangeslagen,

Ongelooflijk, nee idioot is het dat wij Nederlanders, behorende tot de grootste betalers van Europa op onze stoel blijven zitten en het over ons heen laten komen.

Ongelooflijk is het dat wij ons als zulke slappelingen blijven gedragen.

Ongelooflijk is het dat een rondje Malieveld de onderwijzers 700 miljoen extra oplevert.

Ongelooflijk zal het zijn om te zien dat Femke of Alexander toch solliciteren naar die baan in Amsterdam, terwijl zij nu op die suggestie gedaan op TV, reageren als door een wesp gestoken.

Ongelooflijk is het dat wij het accepteren dat de heren die formeren ons de kiezer ca. 209 dagen qua informatie in de kou hebben laten staan.

Ongelooflijk is het dat het Nederlands elftal zo op onze krijgsmacht lijkt, er is niets van over.

Ongelooflijk is het dat partijen als Denk en 50 plus geleid worden door leiders, die of schijt hebben aan onze cultuur of bewezen hebben de boel ( de belastingdienst) te hebben belazerd.

Ik kan zo nog uren doorgaan

Ongelooflijk.

 

Ik huil voor u voor mij voor Nederland.

 

Ongelooflijk.

 

Wij spreken

 

Ligwakker.nl