An inconvenient truth

 

 

Al Gore, kreeg de credits, Rutte krijgt de credits.

-7 zetels zijn credits. hoera!

Leugenaars. Zij zijn de producten van wat wij al honderd jaren aanduiden met de term politiek. Maar, vandaag horen wij de waarheid, hij wist het wel, Hennis had het hem persoonlijk verteld!!

“Ik heb er geen herinnering aan”. Nu gaat het over dat bombardement op Irak en de burgerdoden. Het komt voor de zoveelste keer uit de keel van Rutte. Als je zo’n slecht geheugen hebt dan moet je zeker niet in de politiek gaan….., of juist wel ? Na het partij congres, natuurlijk, dat is “politiek beter”, waar een jonge wetenschapper een vergeefse poging deed de juistheid van de door de politiek gehanteerde optelsommen van stikstof te betwijfelen. Hij werd weg gejouwd door de dagvoorzitter, “wij gaan de juistheid van de berekening hier niet bespreken”.

Nee natuurlijk niet, want als we dat echt gaan doen gaat het hele zooitje in den Haag op zijn bek.

Het klimaatpanel van de Verenigde naties, bestaat voor 60 %uit economen, voor 10 % uit meteorologen (die weten alles van het weer, maar niets van het klimaat en dat is toch echt wat anders) en maar voor een heel klein percentage uit echte wetenschappers, die weten dat in het miljoenen jaren bestaan van de aarde er pas drie keer een echte klimaatverandering heeft plaatsgevonden. Een daarvan(de kleine ijstijd) kunnen wij zien in de diverse Nederlandse musea waar wij kunnen genieten van al die schaatsende mensen op het ijs, een paar honderd jaar geleden. Zoveel ijs hebben we in jaren niet gehad.

Terug naar het begin. Elke beroepsleugenaar van het formaat zoals Rutte was al lang via de achterdeur geloosd, maar het vreemde in de politiek is dat dat niet gebeurt. Je zou ook niemand overhouden, want het is niet alleen Rutte, Seegers doet mee en Jetten. Om maar niet te spreken over de klavertjes man. Baudet noem ik niet meer

Kleven heet dat!

Het klimaat, de pensioenen, de zorg, het onderwijs, de bouw, de aannemers, wie in Nederland is er niet bedrogen in de afgelopen jaren.

Ik ook, immers ik had de rotsvaste overtuiging dat aan mijn, onze hypotheekaftrek nooit getornd zou worden en zeker niet zonder dat daar belangrijke concessies van mijn overheid tegenover zouden staan, zoals een verlaging van de loonbelasting, afschaffing van idiote belastingen als de bpm en de verlaging van de belasting op brandstoffen. Het kwartje van Kok. Weet u nog.

Niets van dat alles, helemaal niets.

Het wordt alleen maar duurder, want dat hebben we met zijn allen besloten. Met zijn allen, aan mij hoela!!

Liegen is de basis van onze samenleving geworden.

Toen en nu.

 

 

Wij spreken