Succes

Als headhunter ben ik als geen ander in staat om vacatures te vervullen, juist in deze moeilijke tijd. Mijn lijst met kandidaten raakt de 1200.
De kosten zijn beperkt € 6000,- per vacature, 50% bij aanvang en 50% bij afronding. Natuurlijk gebruik ik internet, maar bovenal werk ik via directe contacten. Gewoon koffie met een koekje. Even praten in mijn bubbel. Ik kan ongeveer 6 opdrachten per maand doen en ik doe ze goed, dat is mijn voorwaarde anders doe ik ze niet. Slagingspercentage 85%.
Weekenden bestaan niet, dus dat betekent dat ook mijn cliënten in het weekend klaar moeten staan. Functies maken niet uit, vanaf €3600,- x 12,96, salaris ondergrens, zijn wij, want ik ben natuurlijk niet alleen, er klaar voor. Mijn laatste opdracht, een controller deden we in twee dagen. Een moeilijke kandidaat met een nog moeilijker profiel.
De nieuwe President Directeur van de KLM kunnen wij natuurlijk ook, zeker omdat mijn kantoor al wel 6 presidenten directeur gevonden heeft in de tijd voor corona.
Het zou fantastisch zijn als wij voor u allen aan de slag kunnen, op een vertrouwde rustige manier, met aandacht voor het bedrijf en de kandidaat.
Lees mijn stukjes op ligwakker.nl en u weet wie ik ben en of ik pas in uw levensbeschouwing.
Ik denk het wel
Wij zijn dag en nacht beschikbaar op 0621288747 en op peter@plhendriks.nl
Wedden dat het een succes wordt,

Wij spreken