werk

Ik ben beschikbaar, misschien gek , maar ik ben beschikbaar. Mijn laatste opdrachtgever heeft dankzij mijn inspanningen zijn omzet zien verdubbelen. Ik ben goed en er zijn veel gebieden, waar ik niet een beetje verstand van heb. Ja, ik weet niets van verf, dus voor Akzo hoef ik niet te beginnen en voor Philips ook niet, want ik weet niets van Apneu apparaten, da’s wel jammer, want daar is wel wat succes te behalen. Alhoewel, ik kan wel een divisie om-turnen en tot een succes brengen. Ik ben onvermoeibaar en reis net zo makkelijk naar Groningen als naar Sydney of Hongkong. U mag het zeggen. De beste interimmer van Nederland is beschikbaar. Een goed mensenkenner en een succesvol searcher. Zoekt u die onvindbare vrouw of man, kijk eens naar de volgorde en ik vind haar of hem, binnen de kortste keren. Voor een goede prijs en met de juiste of betere kwalificaties.

Kortom een topper is beschikbaar. Kost een beetje, maar dan heb je ook iets. Het geld is eigenlijk nooit een probleem geweest, het vinden van een klus ook niet, dus ik ben vol vertrouwen. De plekken waar ik gewerkt heb zijn ontelbaar, hier in Nederland, maar ook in China en Costa Rica, de Verenigde Staten waren mijn achtertuin, mijn kantoor heeft jaren op 5th Avenue gestaan.

Ik schrijf net zo makkelijk als ik praat en ik ben beetje een artiest, dus mijn opdrachtgever mag creatieve oplossingen verwachten. Oplossingen die anderen niet bedachten.

Nog niet zo lang geleden heb ik voor Bijzonder Beheer van een bank gewerkt. De zaak waar ik kwam was zo goed als failliet, eigenlijk gewoon failliet en toen ik een jaar later weer weg mocht, stonden er 3 gezonde bedrijven. Wie had dat verwacht , nou niemand. Zelfs ik niet en toch is het gebeurd. Het heeft die bank wel iets gekost, maar het heeft veel meer opgeleverd.

Ben ik er trots op, achteraf zeker want het was een lastige klus.

Deze kampioen is beschikbaar. U weet mij wel te vinden, toch?

Wij spreken.