Verantwoording

Bloemendaal mei 2017
Korte verhalen van een “medelander”

Verantwoording
Beste lezer, bedankt dat u dit boekje hebt gekocht.
Ik schrijf dit boekje bijna uitsluitend voor het geld. Van de 2x €700 die ik per maand aan pensioen ontvang kan ik nauwelijks rondkomen en een baan zit er op mijn leeftijd (70) niet meer in.
Mijn kinderen kunnen mij niet helpen als ze het al zouden willen, maar eigenlijk is dat mijn eer te na.
Dus daarom dit boekje, wie weet werkt het!
Van de € 14.95 die u heeft betaald krijg ik € 4.95 en omdat ik hoop dat er 100.000 van verkocht worden zou dat betekenen dat ik €495000, ontvang, de rest is voor de uitgever.
Dat gedeeld door twee betekend grof weg € 250.000 voor mij de andere helft is voor de belastingdienst, onze eigen boze prins John. U weet nog wel uit het sprookje van Robin Hood, de favoriete serie uit mijn jeugd. Van dat geld kan ik wel 5 jaar leven, daarna zien we wel weer.
Ik kom er nog op terug, op Robin Hood wel te verstaan en dus ook op de boze prins.

Ik heb veel beleefd in mijn leven en ik beleef nog steeds veel, elke dag. Niet omdat het mij allemaal aangereikt wordt, omdat ik er recht op heb, maar vooral en eigenlijk uitsluitend om ik nog steeds druk bezig ben zoveel mogelijk informatie te verzamelen over alles wat er rond mij gebeurd, Van Trump tot Voetbal Inside en van de avonturen van Jesse de jongen van de Kameleon, tot de strapatsen van Keizer de bijna door zijn eigen daden gecremeerde voorzitter, voorzitter van Ruttes belazer partij de VVD.

Niet alles wat ik vertel is gecontroleerd op de juistheid, heb ik geen zin in en maak ik serieuze fouten of vindt u dat ik iemand te veel heb af gezeken, dan kunt u mij iedere dag van 4 tot 6 bellen op 0621288747 en als u niet gaat schelden sta ik u zeker te woord en geef ik u de gelegenheid mij op mijn fout te wijzen.

Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn fouten corrigeer in de tweede uitgave (weer geld voor de uitgever en mij) en als u dat wilt zet ik uw naam erbij.
Beloofd

Dit boek gaat over mijn frustraties geluksmomenten en dan met name over wat ik dagelijks mee maak hoor of ervaar, maar het gaat ook een beetje over mijn leven Het gaat dus ook over u. Want wij verschillen niet zoveel van elkaar.
Weet ik zeker.

Veel leesplezier en tot straks in de volgende uitgave (weer €14.95)
Er volgen nu dertig hoofdstukken over alles waar wij (ik) ons druk over maken
Veel plezier

Peter Hendriks