Schaamteloos

Schaamteloos is Putin. maar ook schaamteloos zijn al die schoolmeesters en juffen, die ons land besturen. Het lijkt erop dat Putin geen enkel oog heeft voor wat hij aanricht, zowel in Rusland zelf, 10.000 dode kinderen , als in Ukraïne. Dat is schaamteloos. Ook schaamteloos, maar dan wel van een iets andere orde zijn die ( op Wopke na dan) schoolmeesters en juffen die ons land besturen. Al vaak heb ik het geschreven, maar € 350,- miljard hebben wij met z’n allen nodig om een beetje te kunnen leven. Ik zeg een beetje, voor 50 gram, een half ons dus, pijptabak betaal ik € 18.60, dat was ooit fl 7.50, fl staat voor gulden. De gulden, lees gouwe tijd. Natuurlijk roken is ongezond, maar een paar pijpjes per dag, kom op, dat moet kunnen, maar dat kan niet want € 18.65 per zeg 3 dagen is onbetaalbaar. Maar dat is de benzine ook en het brood ook, eigenlijk is alles wat ik tegenkom duurder.
Schaamteloos, dat al die belastingen inclusief de BTW gewoon meestijgen en dat er helemaal niemand in Den Haag is, die er voor zorgt, dat wij allemaal kunnen blijven leven. Natuurlijk voelt Kaag het niet, maar Kaag voelt helemaal niks. Anis al-Qaq, volgens Story zijn ze niet getrouwd en volgens weer een andere bron, woont hij het grootste deel van zijn tijd in het Midden-Oosten. Daar is bigamie toegestaan dus….. nee dat is flauw, maar Sigrid lijkt mij nou niet de warmste. Toch Anis schijnt iets te doen bij de PLO, ook niet bepaald ons vriendenclubje. Lekker en daarnaast heeft zijn echtgenote, want ze schijnen wel ooit getrouwd te zijn, net de vliegtaks verhoogt. Dat mens heeft haar eigen vliegtuig, dus die voelt daar niets van. Alleen als ze met vakantie gaat, want voor de vakantie mag alleen Alexander hem gebruiken. Retourtje Griekenland voor € 5,-. Scheelt al gauw € 400,-.
Schaamteloos vind ik de bombardementen op alles wat Ukraine is en ik leef intens mee met de bevolking aldaar, dan is € 18.60 voor 50 gram tabak een lachertje. Schaamteloos vind ik de kritiek op Biden, de man heeft gewoon gelijk. Weg met Putin en laat ze maar komen. Éen bom op Europa betekent 5 bommen op Rusland, laat maar gewoon komen, want onder deze dreiging kunnen wij niet leven, ook niet als er een akkoord komt, waarbij Erdogan de eer krijgt. Het is het bewijs dat agressie werkt en dat deze boeven wel naar elkaar luisteren. Misschien moeten wij de man van Sigrid sturen, Anis al-Qaq. Wellicht begrijpt hij Putin beter, want van die Erdogan verwacht ik niet veel. Ook zo’n boef met een vooral slecht CV.
Nee, ik rook nog een laatste pijpje en drink op al die Ukrainse vechters daar. Schaamteloos!

Wij spreken