Roeptoeters en Messenwerpers

 

 

Hugo van de schoenen en Wilfred van de messen, Rutte van het lachen en Mona zonder toetje. Sigrid de ijskast en Wouter de pensioen doder. Akwasi van de hoerenmoeder en Johan met de verkeerde grappen. Van Dissel die bij de Spaanse griep al fout zat en daarbij werd geholpen door de rode wijndrinker Osterhaus.

Kleffe interviewers en Eva die op haar knieën gaat voor Sigrid. Het volk is dom.

Kijk Akwasi zei dat hij een woordkunstenaar was, een schop in het gezicht van Zwartepiet, dat hebben wij verkeerd begrepen. Als je iemand in zijn gezicht schopt, dan verdwijnt het gezicht en komt er een ander gezicht tevoorschijn. Zo moeten wij dat zien. Misschien verdwijnt het gezicht van Zwartepiet dan voor eeuwig.

Al die hier bovengenoemden, zijn net zoals Akwasi, woordkunstenaars. Wat zij zeggen en wat wij horen is niet wat zij bedoelen.

Wat zij zeggen is dat wij bang moeten zijn als wij niet luisteren. Maar dat bedoelen zij niet, zij bedoelen dat wij moeten doen wat zij zeggen of moeten vinden wat zij vinden, of eigenlijk, dat wij het met ze eens moeten zijn.

Helemaal vertrouwen sommigen van hen daar niet op, dus komt er een spoedwet, die hen, de regering extra macht geeft. Tijdelijk natuurlijk, maar hoe lang is tijdelijk. Stiekem probeert de schoenen boy, Hugo de vrije artsenkeuze afschaffen, dat is nog beter voor zijn vrienden van de zorgverzekeringen en openlijk bijt Wopke in het stof bij Air France als het om de KLM gaat. Flikker op, wegwezen Wopke, hebben zij jou niet bij nodig vinden de Fransen en wegwezen Hugo, niks stiekem doorvoeren. Wegwezen Mark, wij zijn volwassen en behandel ons dan ook zo. Leg uit dat samendoen op 1.5 meter niet kan en stem de verhoging van de salarissen in de zorg niet weg. Wegwezen Sigrid, niemand hier zit op jou te wachten, want wat Wilfred deed met Johan, dat doe jij met Roborob, een dik mes in de rug. Wij zitten niet te wachten op een goed betaalde ambtenaar, die Nederland gaat leiden. Wij willen geen ijskonijn zonder dossierkennis.

Eigenlijk willen wij niet weten, dat wij stiekem genaaid worden door de Haagse lobby en door die duiders, zoals Eva of Sander van de NOS. die alles al weten en ons voorbereiden op wat komen gaat. Wij zien wel dat Beau op zijn knieën gaat net als Eva voor Sigrid en ook al die op1 presentatoren voor hun gasten, nou ja gasten, gestuurde gasten zul je bedoelen, gestuurd door de lobbyclubs of de regering.

Wij zien dat wel, maar wat kunnen we nou. Nou dat is heel eenvoudig de tv afzetten en volgend jaar in Maart er met zijn allen voor zorgen: Dat en daar komt ie:

De circulaire economie droom stopt, lees geen biomassa of windmolens meer, geen vuilverbranders die miljoenen kosten.

Er een bestendig pensioen komt voor allen die dat verdiend hebben.

Er een redelijk salaris komt voor alle zorgmedewerkers, Ik zei redelijk.

Er geen decreten meer kunnen worden opgelegd, die ons onze grondrechten afnemen of inperken

Er niet gesjoemeld wordt met toeslagen en subsidies oftewel, we stoppen met geld rondpompen.

Thierry wordt weggestemd, Rutte naar Brussel gaat, Femke naar huis gaat en Wopke onze Premier wordt samen met Pieter Omzicht als vicepremier, belast met de portefeuilles pensioenen en zorg (marktwerking in de zorg werkt niet). De rest wordt verdeeld door die twee en zij voeren het referendum weer in en daarna stemmen wij op de diverse vakministers. Een beetje zoals in Zwitserland, maar dan anders

Want alleen zij begrijpen, hoe het echt zit.

Geloof mij. Na deze onzin hierboven, het is echt waar, U en ik worden genaaid, wij worden belast, of beprijsd (hogere lasten) door alles en iedereen en door Wilfred, die openlijk ook zijn maten naait.

Johan en Gijp jullie hebben gelijk, stoppen met die k…zak

Flauwekul, vergeet het maar

 

 

 

 

Wij spreken