Remkes

Hoe kunnen ze nou in Godsnaam Remkes naar voren schuiven als het gaat om de onderhandelingen , met de…. Boeren. De bedenker en uitvinder van al deze ellende, de vleesgeworden bestuurder, de man waarover niets anders te vinden is dan dat hij alle maar, dan ook alle baantjes bij de VVD 2x gehad heeft. ‘S Lands manipulator nr 1 en volgens D66 een gezellige zuipschuit. Een man die 20 jaar geleden een fietsenstalling in zijn mond had en pas laat, heel laat, er implantaten in heeft laten zetten Een man dus zonder zelfbeeld, hij zag er toen niet uit, Nu wat beter maar dat ter zijde.
De formateur van dit onzalige kabinet. De vleesgeworden VVD’er die dit er wel weer even bij wil doen. Natuurlijk, hij zal de boeren wel even op hun nummer zetten . Lekker rustig voor Rutte, kan hij doorgaan met graaien. Hij heeft ons Kaag gegeven en indirect van der Wal en Staghouwer. Nederland en Medelanders ik ben geen opruier, maar dit moeten we ten koste van alles zien te voorkomen. Dit is een Gotspe. Over een serieuze opleiding van Remkes is nergens iets te vinden, die moet je apart bij de rijksoverheid opvragen, er straat slechts het logo van de Universiteit Groningen, maar ook al is hij jurist en dat zou best kunnen, dan nog weet hij niets. Althans niet zonder specialisatie, dat zien we weer aan Sophie.
Remkes moet met pensioen, ver weg en onvindbaar. Remkes hebben we gehad en die willen we nooit meer terug. Onze burgemeester hier in ons dorp is nog benoemd door Remkes als interimmer. Aardige vent die burgemeester, maar we hebben er niets aan, was een rotzooi, blijft een rotzooi.
Groot is hij geweest Noord-Holland, Limburg, Den Haag en diverse kabinetten en hij kon werkelijk alles, multi inzetbaar noemen ze dat, de lijst is werkelijk eindeloos. Daarenboven als burgemeester van Den Haag zie je dagelijks Willem Alexander, dus ook daar aan tafel zijn ze zich rot geschrokken! Nee niet weer die man, die zo naar jenever.. ! Was dat van D66 ??
Geen idee, maar Remkes, nee Remkes hoort onder een glazen stolp in een geschiedenisboek en… dat moet ie zelf ook willen. Straks zijn er weer boerenprotesten en ik hoop nu echt dat die er een schepje bovenop gooien, niet Schiphol, maar wel de Efteling en SS Rotterdam, desnoods de Coentunnel, straks de Aboutalebtunnel, als het slavernijverleden helemaal overboord gedonderd worden, dan rijden we door de Achmed Aboutalebtunnel of over Achmed Markouchbrug, twee infrastructurele projecten genoemd naar grote Nederlanders. Nee we rijden niet over de Johan Remkes Kade, of gaan via de Remkes pont. Nou dat laatste zou nog kunnen, want Remkes gaat er prat op dat hij een verbinder is. Ja gelooft gij dat?? welnee hij is een verduwer. Hij duwt mensen samen in een kamer draait de enige deur opslot en zegt hardop zodat iedereen het kan horen, ” Hij gaat pas open als jullie mijn voorstel hebben aangenomen”. Nou wat denkt u dat het resultaat is, als Rutte en Sophie binnen zitten. Geneukt wordt er zeker niet, dus …. de deur gaat weer open en Remkes krijgt zijn…zin Dan nog even een borreltje op de goede afloop.
Dus boeren als het helemaal niet anders kan, koop twee flessen ouwe en twee flessen jonge jenever en begin het gesprek met een neut of 4 want mijn ervaring met drinkers is, dat die de drank pas na een glas of 4 gaan voelen. Jullie hebben ook wel een paar zuipschuiten in jullie gelederen , zet die nou bij Remkes aan tafel, na 4 of 8 glazen maakt niet uit, schuiven jullie een akkoord onder deur door, oh ja die kamer waar ze zitten, moet wel op slot, maar dat schreef ik al. Schuif bitterballen door het raam naar binnen en jullie krijgen een getekende brief, waar geen boer of Caroline ooit van gedroomd heeft. Heel Nederland stikstof vrij en daarna Remkes naar Curacao , of nog veel beter onze Hoge Commissaris in Paramaribo. In ieder geval zover weg, dat we hem moeten horen aankomen.
Oh ja en Mark nog eveneen waarschuwing, voor ik weer ga slapen…Henk Kamp willen we ook niet!
Wij spreken