Onbegonnen werk!

 

 

Hans Wiegel schrijft erover in zijn column in de Telegraaf, de sociale media ontploffen en Ybeltje heeft gelijk en Sharon Gesthuizen ook, Ybeltje over het gebrek aan vrijheid voor de Kamerleden en de macht van de voorlichters en Sharon over het dictatoriale bewind van Marijnissen. Bij D66 en GroenLinks is het zeker niet anders. Jesse werd teruggefloten door de partijbonzen zoals Maarten van Poelgeest en zijn vrouw Kathalijne Buitenweg. Hij wilde wel maar mocht niet. Geert wilde ook wel maar werd buitengesloten.

20 zetels voor de PVV en 14 zetels voor Groen Links. De kiesdeler, aantal stemmen per zetel staat nu op circa 70.000 per zetel omgerekend betekent dat, dat er maar liefst 2.380.000 kiezers voor de kat zijn….. gestemd hebben.

Tel daar nou eens bij op:

-Dat de VVD kiezers, ook volgens Wiegel twee keer niet gekregen hebben wat ze door Rutte beloofd is “ de hypotheekrenteaftrek staat bij ons als een huis”

-Dat Jan Marijnissen de salarissen van alle SP’ers in raden en de kamer in zijn grote pot liet storten ( nu verboden door de rechter!!!!)

-De Partij van de Arbeid, weggevaagd is, maar gewoon doorgaat met baantjesjagerij o.a. de afvalmaffia, Arnhem, Drenthe etc. etc.

Wie zei ook al weer dat Nederland het nieuwe Rusland is. Socialistischer kan het niet.

Dit alles gestuurd door ons eigen “politbureau” het CPB, onderdeel van onze overheid en de slager die het eigen vlees keurt.

Het gaat beter met onze economie, we merken er niets van, de lasten kunnen omlaag, ja met 6 euro in de maand en ouderen krijgen er voor belastingen €160,- per jaar bij, dat is €13.33 per maand. De aftrek wordt verder afgebouwd en als jouw huis dan eindelijk echt helemaal van jou is, dan komt moedertje staat weer de hand ophouden via het eigen woningforfait

Hallo, wie wordt er nu voor de gek gehouden. Wie begrijpt hier nog iets van?

Zelfs de rekenmeesters van het CPB geven toe dat het lastig is! Lastig is niet het juiste woord, nee het is een chaos en dat waarde lezer is nou precies de bedoeling.

Hoe minder wij er van begrijpen, hoe beter het is.

Het CPB, bij monde van oud directeur Coen Teulings geeft het ruiterlijk toe, ja het is in gewikkeld, Annemarie van Gaal, tegenwoordig met gebleekte tanden op TV, spreekt over gemiste kansen en een “Minister van eenvoud”.

Annemarie, dat gaat niet gebeuren, we krijgen het grootste kabinet ooit. Dat betekent dat al die poppetjes zich “waar” moeten maken en dat doe je door nieuwe, andere regels in te voeren en dat doe je weer via nieuwe, jouw eigen , mensen aan te trekken. Een banen carrousel komt op gang en de vriendjes van de vriendjes zitten vandaag en morgen bij de telefoon. Partijbaron, hoe laat je je zo noemen, Onno Hoes van de VVD, lacht bescheiden als hij genoemd wordt voor een post, bescheidenheid die moet je tonen deze dagen. Mocht Onno bij Rutte op bezoek mogen komen, dan moet natuurlijk wel beloven van Haagse jongetjes af te blijven en of hij dat kan???

Het drab aan regelingen, compensaties en toeslagen is zo ingewikkeld dat de uitvoerende ambtenaren het al lang niet meer begrijpen. En bij onbegrip ontstaat paniek in onze afreken cultuur en verdwijnt de menselijke maat. De regels worden lijdend en onze maatschappij glijdt af naar … ik heb geen idee, wereld oorlog 4??? Wie zal het zeggen.

U in ieder geval niet!

 

Leve Max, dan hebben nu het Nederland elftal is uitgeschakeld, nog iets om een beetje trots op te zijn!

 

Wij spreken!