Middelvinger

De Sparrenlaan in Aerdenhout, een laantje van pakweg 800 meter met huizen uit de jaren 30, bewoond door helemaal niet zulke rijke bewoners en er staan al helemaal geen Porsches in de straat. De linkse media wilden ons laten weten dat dat laantje een rechts bolwerk was waarvan de bewoners protesteerden tegen de komst van 30 asieljongeren van kleur, zeg maar gewoon dertig zwarte Afrikaanse jongeren, die daar zouden worden opgevangen in de oude pastorie van een kerkje zo groot en zo oud en ook zo lieflijk en met zo’n historie dat alleen een idioot kan bedenken dat daar op die God verlaten plek, zonder ook maar enige voorziening, asielzoekers zouden kunnen worden geplaatst. De dichtstbijzijnde winkel ligt op drie kilometer en van scholen waar deze jongeren eventueel naar toe zouden kunnen is al helemaal geen sprake. Als je geen geld hebt en toch in Aerdenhout wilt wonen, dan woon je in de Sparrenlaan. Dat sommige inwoners zich op de inspraakavond van de gemeente tegenover de verzamelde pers gedroegen als imbecielen, door camera’s weg te duwen en te dreigen met rechtszaken kun je ze nauwelijks kwalijk nemen, ze hebben dit allemaal nog nooit eerder meegemaakt en hadden er geen idee van hoe hun gedrag zou overkomen en door verslaggevers als Jaïr Ferwerda bij Jinek zou worden misbruikt. Gemonteerd in de studio, zo dat ze zeker belachelijk gemaakt konden worden.

Zoals in Aerdenhout, gemeente Bloemendaal zo gaat het in heel Nederland. 55000 mensen in de Arena bij een thuiswedstrijd van Ajax zijn veel mensen, 75000 mensen onderbrengen in ons landje, elk jaar weer is een bijkans onmogelijke opgave. Vluchtelingen prima, maar ook daaraan komt een eind. Moet kunnen in ons rijke landje hoor je links Nederland roepen, maar wij zijn helemaal geen rijk landje. De gemiddelde inwoner van Nederland is hardwerkend en verdiend maximaal tweemaal modaal en slechts een klein percentage van onze bevolking mag zichzelf rijk noemen. Misschien 2%. Rijk is ons land omdat miljarden van de belastingbetaler gevraagd worden omdat talloze zinloze doelen moeten worden gesponseerd. Telkens weer proberen onze bestuurders wegen te vinden om de schatkist te spekken en om zo 25 miljard uit te kunnen geven aan iets waarvan de echte deskundigen zeggen, dat het volkomen waanzin is, Co2, Stikstof, Waterkwaliteit. 400 miljard is onze begroting, het was 300 miljard 5 jaar geleden en we gaan maar door. Medicijnen voor de eigen bevolking worden wegbezuinigd door de marktwerking in de zorg en de instroom in Ter Apel gaat door, een parlementaire enquête over het regeringsbeleid tijdens de Corona crisis komt er niet, dat zou wel eens te pijnlijk kunnen zijn, dat is het gif van den Haag waar Renske Leijten het over had.

Rekeningrijden in Nederland maar ook in het buitenland, omdat de schatkist anders zou leiden onder het teruglopen van de inkomsten, immers elektrische auto’s tanken geen benzine en dus loopt de schatkist geld mis. € 2,- + voor een liter, €0.80 naar de staat. In de tijd van Robin Hood noemden ze dat diefstal, nu ben je rechts en word je gecanceld als je er iets van durft te zeggen. Alleen linkse ambtenaren kunnen zoiets bedenken. Ongehoord Nederland. Ik heb er nog nooit naar geluisterd, maar ik begrijp dat ze er zijn en nog steeds ondanks het geschreeuw van het bestuur van de NPO.

Worden we verneukt, Ja zeker, maar het is onze eigen schuld, want we hebben ze er zelf neer gezet en toen ze er eenmaal zaten, bleven ze, want wie wil nou geen €120.000,- per jaar verdienen, met de grote kans op een nog mooiere baan daarna. Timmermans en Samson verdienen een veelvoud, vliegen de wereld rond en vertellen ons dat we thuis moeten blijven. Gewoon een handig verdienmodel van een stelletje oplichters. Oplichters in hun woordkeuze wel te verstaan.

Die idioten uit Aerdenhout, dat zijn wij eigenlijk allemaal, gewoon omdat we ons er steeds weer opnieuw laten verneuken, door dat ene woordje “polderen,” er samen uitkomen.

Laat me niet lachen, in de den Haag en Brussel willen ze er helemaal niet “samen uitkomen”, Ja samenvoor hun eigen” Koot en Bie zeiden het, ik herhaal het “Samen voor hun Eigen”.

Stelletje idioten.

Die middelvinger past ons allemaal