Mark(T) werking

Verstopt, al bijna 1 jaar heeft Mark zich verstopt voor de buitenwereld. Was het een afspraak met Kaag. Ik blijf de premier, maar jij mag het doen. Sophie en ik zullen ons onzichtbaar maken en net doen of wie er niet zijn. In het bedrijfsleven, moet je jaren je stinkende best doen om de top te bereiken, Zo niet in de politiek! Een paar ferme opmerkingen op een partijvergadering en je bent al gauw minister. Vergelijk Frans van Philips, Ad van KPN,  en vele vele anderen, die pas na 20 jaar opleiding, ervaring opdoen en nog een opleiding, de baas mogen worden. Sinterklaas Pindakaas. Onze Unilever man heeft het al 12 jaar volgehouden. Zonder visie en zonder enige openheid. Voor de verkiezingen mogen we alles vragen, daarna niets meer. Helemaal niets. Visie is voor brillenboeren, weet u het nog?

De schandalen vliegen ons om de oren, de gasprijzen worden onhaalbaar, de Noordzee staat vol met roestende troep en de niet schijnende zon verarmt ons land immers de vergoeding die ons is beloofd wordt  heel snel teruggedraaid. Marktwerking heet dat. Geen idee heeft Mark wat dat betekend. In mijn tijd moest het openbaarvervoerbedrijf er een geloven en dan vooral het streekvervoer. Heeft u wel eens een volle bus gezien van Amsterdam Centraal Naar Utrecht centraal.Natuurlijk niet! Alleen als de treinen niet rijden, maar dan zijn die bussen er niet. Toen ik daar de baas was, bij de bussen dan, betaalde Jorritsma er 600 miljoen voor. Dat is 6x Sywert. €600 miljoen subsidie, alsof je een emmer leeg schudt. Maakte haar geen reet uit, het was haar geld niet en…. de belastingbetaler was de pineut, Dom volk. De premies gaan omhoog, de belastingen ook, want verhogen kan meteen, verlagen,,,  dat kan het systeem niet aan!

Weet Kaag het, welnee en Carola en Harbers, nou zeker niet, ze weten het geen van allen en zeker Mark niet, maar daar wilde hij vandaag niet echt  over praten daar op het Catshuis, samen met zijn vriend Sven. Sinterklaas Pindakaas en leve de Mark(t)werking. Aan het werk Mark, want wij komen eraan.

Op 1 October en Hans gaat mee, want die weet wel waar hij over praat.

Wij gaan niets stouts doen, we gaan gewoon vragen of jullie allemaal , 29 man , weg willen gaan. Gewoon weg , voorgoed. Wekomen met de auto, niet met een trekker en we bedreigen niemand!

Dus wees maar niet bang, maar we komen wel! Oh ja Sigrid het koffertje blijft wel, maar jij niet!

 

wij spreken