Lafaards

 

 

Dit is het Nederland anno 2017.

Hieronder een tekst gepubliceerd door DDS dat staat voor “De Dagelijkse Standaard”

 

“Nou, gelukkig maar dat we zulke klokkenluiders als Anne Fleur Dekker hebben. Anders hadden we het natuurlijk nooit door gehad dat Nederland langzaam wordt overgenomen door seksistische nazi’s! Dank God voor gele regenjassen en de pientere meisjes die deze modieuze jassen dragen!”

 

En dan hebben we nog de “poepgooiers en deurbekladders”, zoals de club met de aansprekende naam:

“Het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front”.

Hoe moet ik dit mijn kinderen uitleggen, hoe moet ik dit begrijpen.

Is Baudet een seksistische Nazi en wat is dat eigenlijk.

Waren al die andere politici als Zalm en Fortuyn dat ook, of is het zo dat als je in het openbaar iets zegt wat anderen niet bevalt, je aangevallen wordt door lieden die schreeuwen om aandacht en met poeptaarten gooien.

Ik heb geen mening over Baudet, wel over Zalm en ook over Fortuyn en wat ik van die twee weet rechtvaardigt een poeptaart niet. Nog erger Fortuyn, hij moest zijn vrijheid van meningsuiting met de dood bekopen.

 

De formerende politici reageren voorzichtig en veroordelen zoals gebruikelijk dit soort daden. Niemand die er roept, dat er onmiddellijk moet worden ingegrepen en de AIVD weet natuurlijk van niets.

Onze democratie betekent niet dat wij dit soort idioten een podium op TV moeten geven zoals Anne Fleur Dekkers kreeg op Lowlands, als ik mij niet vergis. Nee onze democratie betekent dat wij op mensen stemmen die onze mening vertolken en dat wij dat niet doen op mensen die een beleid voorstaan waarin wij ons niet herkennen.

Wij schelden niemand uit voor Nazi en wij gooien niet met poep of bekladden deuren met een giftige stof.

De mensen die dat doen zijn lafaards, te vergelijken met al die lafaards, Medelanders, die in de oorlog van 40-45 de politie tipten over de aanwezigheid van Joden in hun buurt.

Anoniem de held uit hangen, toen en nu. Toen hielpen sommige Nederlandse agenten de Duitsers, sterker nog zij pakten de Joden zelfs op. Nu gelukkig, onderzoekt de Politie en ik hoop alle terreurbestrijders van Nederland dit stinkende incident waarvoor wij ons moet schamen en brengt zij de daders voor de rechter. Ik hoop en verwacht dat de namen van de daders volledig genoemd zullen worden want deze anarchisten horen niet thuis in onze samenleving en moeten voor ons allemaal herkenbaar zijn. Nu en in de toekomst. Zij zijn levensgevaarlijk! Laten we Volkert van der Graaf nooit vergeten!

Laten wij denken aan Theo van Gogh en zijn doorgedraaide moordenaar.

Ik verwacht dat onze demissionair Premier en de burgemeester van onze hoofdstad de leider van het Forum voor Democratie de excuses van het gehele Nederlandse volk overbrengt en de eerste, Rutte dit gebeuren in de commissie stiekem bespreekt.

Doet hij dat niet dan vallen wij allen terug naar het niveau waar we nooit (meer) terecht willen komen, dat van:

“Lafaards”

 

Wij spreken