Lafaards

De brief van sommige partijleiders om opheldering over het lekken van informatie over de aanval op Arib, werd natuurlijk niet ondertekend door de Attje Kuiken en haar bende. Het zou niet zuiver geweest zijn. Ja 21, Pieter Omtzigt, de Partij van de dieren, van der Plas en Leijten hebben een brief gestuurd, waarin geeist wordt van het presidium van de Tweede Kamer, dat voor a.s maandag 3 oktober om 13.00 duidelijkheid verstrekt wordt over de manier waarop de kwestie Arib behandeld is door datzelfde presidium, maar ook Wilders van de gecancelde PVV  is terecht razend.

Arib heeft in lijn met haar opdracht, tijdens haar voorzitterschap van de Tweede Kamer,  de ambtelijke organisatie die daar achterzit, opgeschud. En natuurlijk zijn er veel zwakkelingen en daar zit het in Den Haag vol mee, ze waren dan ook geschokt, beledigd en voelden zich ‘onveilig’ en hebben gebruik makend van de Haagse Woke cultuur, anderhalf jaar nadat Arib was afgetreden, een aanval op haar geopend, onder leiding van de aangeschoten Vera Bergkamp. Niets beters dan de aanval openen. In Nederland winnen de zwakken, omdat die worden gesteund door de zwakkelingen, die ons landje leiden. Met Kaag en haar beschermeling Bergkamp voorop. Rutte is weer onzichtbaar, maar dat terzijde.

Arib zou een commissie gaan leiden, die op zoek zou gaan naar het doen en laten van de regering in de Corona periode. ‘Gevaarlijk’, zo’n Arib op die positie. Dat zou wel eens tot hele vervelende conclusies kunnen leiden. En wie wil dàt nou. Dus ” we beledigen haar de kamer uit” en dat is heel effectief gebeurd door Vera en haar Landsadvocaat. Een bevoegdheid, die Vera en haar presidium helemaal niet hebben.

Dit alles toont maar weer eens aan, dat ik niet rechts en tegendraads ben, maar dat ons systeem bewezen failliet is en onze bestuurders er ondanks dat faillissement nog zitten. Lachend, met een cappuccino in de hand en een camera in de buurt. Lafaards,

maar Leve Arib en Max, want zij gaan beiden winnen, Max morgen en Arib maandag.

Wij spreken