Een beetje lullen

Plasterk bevestigde het gisteren in zijn column en ik schreef het ook al weken geleden en meerdere malen, gewoon omdat wij het allemaal hadden gezien. Rutte had in ruil voor de functie van Premier zijn laatste principes bij de laatste formatie, verkocht aan D’66.Wat blijft er dan nog over zou je denken, nou dat is simpel. Praten met het volk, het volk geruststellen: ” Ja Putin is een boefje en nee daar kan ik niets over zeggen en ja wij zijn in oorlog maar niet in juridische zin. Nee er gaan geen Nederlandse jongens naar het front en ja wij steunen als derde land, na de VS en het VK, Oekraïne, samen met Duitsland natuurlijk, want wij hebben niets meer, dat dan weer wel en nee over tanks kan ik niets zeggen, ja wel over die houwitsers maar zwaarder materieel? Nee dat is niet aan de orde. Mijn orde dan wel te verstaan want ik Mark bepaal natuurlijk, wat u mijn onderdanen, nou ja eigenlijk zijn het de onderdanen van Willem, maar die mag niets zonder dat ik het goed vind dus….. mijn onderdanen en die van Sigrid natuurlijk. Sigrid mag ik Mark, de premier niet vergeten, want wij hebben afspraken gemaakt. Ik schreef het al , over de benoeming van onbenul Vera, maar nog veel meer, over de natuur, het klimaat en zo en over kerncentrales en nog meer windmolens op de Noordzee die geen Noordzee meer is. Nee we lullen wat af daar in Den Haag. Beslissen doen we niet, want we volgen Scholz, die Duitse Chef ,die dacht dat het met Putin nog wel mee zou vallen. Nee, klopt, dat had ie fout. Komt er een oorlog, geen idee en al ik wel een idee had dan zou ik dat niet u delen. Want kennis over  ” clear and present danger” bespreek ik met Wopke en Ursula en de andere collega’s in Brussel, waarvan ik Mark overigens de langstzittende ben, niet de beste, maar wel de langstzittende. zegt dat wat over mij, welnee, dat zegt wat over mijn volk. Die merken gewoon niet dat ik maar wat aan het lullen ben”.

Fijn weekend en leve Max, hebben we nog iets om trots op te zijn

wij spreken