Het is mooi geweest

Het is mooi geweest! Na het lezen van de diverse columns in verschillende kranten , met die van Plasterk voorop heb ik besloten de Politieke partij Nederland op te richten. Met 10000 leden die bereid zijn €. 50 per maand te betalen zak ik vanuit Amsterdam, waar het partijbureau zal worden gevestigd, bekende en bekwame Nederlanders uitnodigen de PPN te bemensen of te bemannen, precies zoals u wilt. Wij gaan een tegenbegroting maken die de lasten van alle Nederlanders met minimaal 30% zal verlagen. De biomassa subsidie schaffen wij onmiddellijk af, Alles waar subsidie aan hangt gooien we overboord. Stadsbesturen krijgen een maximum opgelegd aan toegestane uitgaven en rechters zal het recht worden ontzegd om beleid te maken cq om de overheid te dwingen op bijzondere gebieden, het beleid aan te passen, zoals dat bij het stikstof het geval is. 35 miljard voor een onzin verhaal, ik verwijs hierbij maar de column van Plasterk in de Telegraaf, dat moet worden terug gedraaid. Biodiversiteit is mooi, maar moet betaalbaar blijven. de Boeren in Nederland moeten blijven en de Co2 voor zover daar überhaupt iets aan kunnen doen, want de winden blijven waaien, zullen we zoveel mogelijk beperken. Wij zullen een kiesdrempel instellen die voorkomt dat wij 20 partijenen in de Tweede Kamer hebben, maximaal 8 lijkt mij een goed idee en wij zullen ervoor gaan zorgen dat een premier maximaal 8 jaar mag blijven zitten. Wij zullen de belastingen zo ver verlagen dat het weer zin heeft om te ondernemen. Wij gaan de eigen bijdrage in de ziektekosten afschaffen en vragen Levi de de gezondheidszorg te reorganiseren.Wij halen de KLM terug uit Frankrijk en zorgen ervoor dat wij ons niet meer hoeven te schamen voor ons leger. De CdS, Commandant der Strijdkrachten zal weer serieus genomen worden in Brussel en wij zullen net zoals de Finnen schuilkelders bouwen voor onze 17 miljoen Nederlanders. Wij hebben de plicht dat te doen. De dienstplicht zal weer worden ingevoerd gewoon omdat wij, mannen en vrouwen, net zoals in Israel ons moeten leren te verdedigen en wij tegelijkertijd leren om iets te doen voor het land dat ons lief is. 18 maanden van je leven mag je best aan je vaderland geven. Die dienstplicht geldt voor iedereen, geen Nederlander uitgezonderd. De belastingen, opbrengst nu bijna 400 miljard zullen met 30% worden verlaagd en ons gas komt uit onze eidegen bodem, natuurlijk pas nadat alle gepeerde Groningers zijn gecomponeerd . De verantwoordelijken voor al deze operaties zullen niet politiek maar vanuit hun deskundigheid worden gemotiveerd. Er zijn er genoeg. Natuurlijk is Kaag een slecht voorbeeld, maar dat is ook Nederland op zijn smalst. Na vandaag en eigenlijk al na de laatste formatie snakken wij Nederlanders naar vrijheid.
De PPN, de Politieke partij Nederland , Please help. Zo kan het niet langer. We behouden het aardgas en gaan over op beheerste kernenergie en ooit op waterstof. Elektrisch rijden is mooi maar ons net kan het nog lang niet aan, geloof niet in sprookjes. De komende drie jaar!! kan Liander zelfs in Haarlem geen nieuwe bedrijven van stroom voorzien. Zonne-energie, please geloof niet in sprookjes, wij hebben te weinig zon om van en op te leven en met wind energie is het precies hetzelfde, pas bij 7000 windmolens, gaat het wat worden. 7000, waar zetten wij die in Godsnaam neer!
Wij gaan de verhoging van de belasting op gas en fossiele brandstoffen maximaliseren op 20 ipv 80%. wij gaan Nederland weet betaalbaar maken. Wat Duitsland en België kunnen wij ook. Parkeren??? Maximaal € 2.50 per uur en. niet € 7.50 zoals in onze hoofdstad. Geld dat naar de politieke feestjes van het stadsbestuur gaat. Please help, ik kan en wil het niet alleen. Het is een schenking aan mijn en alle kinderen in Nederland. Ik ben geen van Drimmelen en ook geen Hans van Mierlo. Ik ben Peter Hendriks en ik geloof, na de desastreuze formatie en nu het optreden van Kaag, terwijl er duizenden mensen dood gaan in Oekraïne , ik geloof echt dat het anders moet. Please help. 1000 nieuwe leden en we staan en we gaan, voor een eerlijk Nederland, waar wij echt helemaal niemand “zullen laten vallen”.
1000
Ik hoor van U
wij spreken