Het is vanavond weer op TV

Het is vanavond weer op de tv.

Geen werk boven de 50. Hoe zou dat nou komen. Asscher, ik denk het wel. Je komt er niet in, want ze raken je nooit meer kwijt. De linkse rechters hebben weer een methode gevonden om ons ondernemers het leven onmogelijk te maken. regeltjes, regeltjes. Bazel 3, geen hypotheken meer boven de 57 jaar. Vaste banen ik schreef het al, ze zijn er niet meer. Regelzucht en verdriet alom. eigenbijdrage € 385 + per jaar per persoon en toch stijgen de kosten van de gezondheidszorg tot boven de 70 miljard.

Ik ben voor een multiculti samenleving, maar ik ben tegen 15 bezoekers van 1 familie bij een bevalling in het OLVG west en niet een uurtje maar een hele dag en we eten rustig een hapje mee. Er zijn landen waar je dan maar je eigen eten mee moet nemen. Ik ben tegen Nederlanders eerst, ik ben voor hulp aan allen die op de vlucht zijn voor terreur, maar ik ben tegen al die overheidsdiensten di uit de grond gestampt worden om de stromen gelukzoekers te begeleiden en te pamperen.

Ik vind het vreselijk om te zien hoe vluchtelingen in overvolle boten de middellandse zee op geschopt worden. klaar om te verdrinken. maar ze zijn nergens toe gedwongen, ze hebben betaald en het is onze plicht ze terug te sturen. Naar een droge en veilige plek. het is onze plicht om desnoods met geweld de lokale bevolking te dwingen tot een humane opvang. Het is niet onze plicht om ze in comfortabele en veilige marine schepen naar Italiaanse en Griekse havens te vervoeren. Het is onze plicht onze Griekse broeders te beschermen en onze Italiaanse. Ik ben tegen de Hongaarse aanpak, maar ik begrijp het wel. Wij zijn arm en als zij dat ook zijn is dat niet erg samen komen wij er wel uit. Ik ben voor objectieve nieuwsgaring maar tegen gekleurde fantasieën  in de wereld gebracht door de asiel fanaten.

Ik ben voor een beter milieu maar tegen Parijs. Goed zo Trump, niks beloven totdat we weten wat het kost en wie het gaat betalen en waar de grens ligt. Is die grens reëel of is het die wethouder uit Utrecht die een gemiddelde Marokkaanse auto het centrum uit dondert met boete op de koop toe. In Agadir rijden uitsluitend oude vervuilende diesels rond, dus we doen allemaal mee of we doen het niet. Trump heeft gelijk, Obama dacht ik ga toch weg “what the fuck”.

Dus Obama is de goeie peer en Trump de lul.

Lekker toch.

Als je maar hard genoeg schreeuwt krijg je gelijk. Simon Rozendaal van Elsevier heeft 300 pagina’s bewijs van het tegendeel maar dat wordt door de milieulobby terzijde geschoven. Rozendaal is niet mijn vriend , maar hij heeft wel gelijk.

Ik word stink verdrietig van onze elitaire maatschappij die 10.000 mensen ontslaat om de winst van de bank op “niveau” te houden. Verdrietig word ik als ik lees dat de voorzitter van de SER, nu voorzitter van de Rabo, Rabo kantoren sluit, terwijl we nu juist behoefte hebben aan advies. Vraag aan iemand of hij een salaris korting accepteert in ruil voor werk en het antwoord is: ja graag

Ralph Hamers doet het zelfde, vanuit zijn comfortabele villa in het Gooi komen de instructies braaf uitgevoerd door HR. Hein Knapen. Wat hem niet lukte bij KPN lukt hem bij ING. Het beste jongetje van de klas zijn.

Ad S vond hem aardig maar Eelco vond hen een opgeblazen ….l Over zijn eigenpaard getild. Dank je Eelco goed gedaan. Weg ermee.

Er zijn banen, heel veel banen, maar we moet het slim aanpakken. Eerste ZZP ‘eren en dan als ze ons niet meer kunnen missen gewoon nee zeggen op een aanbieding, dan gaan ze op hun knieën en bidden ze ons te blijven. Daarvoor moeten we wel solidair zijn.

Maar het gaat gebeuren,

Geloof me,

Wij spreken elkaar