Het fatsoen voorbij

 

De docent geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht, die riep om de moordenaar van Pim Fortuyn, is een zielige man, met wie wij medelijden moeten hebben.

Natuurlijk moet het bestuur van de universiteit de man straffen, want oproepen tot moord is strafbaar.

Dom, maar als je goed luistert naar de politici die verloren hebben bij de laatste verkiezingen, dan zijn er een paar die echt hele lelijke dingen over de winnaar Baudet gezegd hebben. Die opmerkingen zijn voor mensen zoals die docent uit Utrecht een vrijbrief om zich publiekelijk te misdragen.

Verliezers in Nederland zijn vooral die Nederlanders, die Baudet extreem rechts noemen en vrolijk op Klaver en Jetten stemmen. Links moet en rechts is fout. Jinek en haar ontdekker Pauw hebben ook avond aan avond geprobeerd het Forum in een kwaad daglicht te stellen.

Keer op keer kregen tegenstanders het woord, of werden vragen suggestief gesteld: “u vindt toch ook wel dat……”

Vrijheid en fatsoen gaan niet meer hand in hand in dit land. Een land niet veel groter dan een stadstaat, kijk naar steden zoals Sao Paulo en Bombay. Maar wel een stadstaat met een onvoorstelbaar minderwaardigheidscomplex. . Minderwaardig en daarom moeten wij het goede voorbeeld geven. Dat deden we met de zure regen, met de kruisraketten, en nu met CO2. Met dit klimaatbeleid willen we weer een gidsland worden en de rest van Europa aftroeven en dat alles zonder steun van de kiezer, bedacht na de verkiezingen van 2017 , niet ervoor!

Schoner dan nu dankzij vooral Amerikaanse (uitstoot)wetten was onze lucht nooit. De vervuilende auto bestaat niet meer en zonder CO2 stikken de bossen en moeten we de oceanen leeg laten lopen.

Wij weten het, maar doen alsof we dom en onbelezen zijn. Wij drammen door en blijven denken dat wij alles tegen en over iedereen mogen blijven zeggen. Wij hebben er de middelen voor, Facebook Linked in en Instagram, zijn voor ons Nederlanders gemaakt. Lekker schelden en liefst anoniem. Dat lucht op.

Natuurlijk is Baudet een beetje een verwaande kwast en natuurlijk is hij op punten op zijn zachtst gezegd onhandig. Maar….moedig is hij wel en hij maakt tot nu toe waar wat hij beloofd. Ik zal ze verslaan…. En dat heeft hij gedaan en niet zo’n beetje ook. Ik heb respect voor iedereen, die waarmaakt wat hij belooft zonder daarbij slachtoffers te maken. Tot nu toe heeft Baudet dat gedaan. Rutte niet en Jetten, niet laat staan Buma en Asscher. Allemaal jokkebrokken, die ons onze welvaart hebben afgenomen om in hemelsnaam maar op het pluche te kunnen blijven zitten.

Het begon met de hypotheekrente en waar het eindigt? Ik wist het werkelijk niet ! Maar nu gloort er hoop aan de horizon. Hoop, want over twee jaar zijn er echte verkiezingen, dan gaat het om het bestuur van Nederland, mijn vaderland. Dan, zal de ware Nederlander opstaan en zijn staat terugeisen van al die verwarde gekken, zoals die mannen, beide uit Utrecht en hun vele, vele vrienden.

Dan hebben we de moordenaar uit Utrecht levenslang opgesloten, dan zijn wij net zoals de Nieuw Zeelanders gestopt met steeds herhalen van de naam van de dader.

Wij stoppen die moordenaar voorgoed weg, zonder kans op vrijlating, gewoon weg! En Corné Hansen, de man woont dan in een ver buitenland, dicht in de buurt van Volkert die ook naar het buitenland zou gaan. Zo dichtbij dat hij er wakker van ligt.

 

Of Baudet het gaat maken, ik heb geen idee, ik hoop dat hij een fatsoenlijke achterban heeft en geen herrieschoppers benoemt en nog belangrijker fatsoenlijke adviseurs. Met Wiegel heeft hij de eerste al te pakken. Een meesterzet.

Ik hoop ook echt en oprecht dat alle Nederlanders, dus inclusief de journalisten van de linkse media en inclusief die domme schreeuwende Prem Radhakishun zowel als die altijd licht hysterische Barbara, Barbara Elisabeth Baarsma een Nederlandse econome. Werkzaam bij de Rabobank, hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad.(bron wikipedia),.zich zullen willen aanpassen aan de realiteit van dit moment.

Die realiteit is, wij willen ons land terug en wij willen fatsoen.

 

Onvoorstelbaar hoe deze schreeuwlelijken er toch maar steeds weer in slagen het woord te krijgen of te nemen als het ze zo uitkomt.

Zelfs presentator Matthijs werd het te machtig en dat gebeurt niet zo heel vaak kan ik u uit eigen waarneming meedelen.

Laten wij ons beheersen, laten wij die oude norm van toen terug halen, weer opstaan voor ouderen in de tram, weet u nog., dat noemden wij toen fatsoen,

Fatsoen, dat hebben wij best nog wel, het Fatsoen voorbij, dat is toch niet waar, niet waar.

 

 

Wij spreken