Gerommel

 

 

Eindelijk, eindelijk, grijpt de Raad in.

Niet de Burgemeester, niet de verantwoordelijke wethouder, maar de Raad

Saadia wordt aangepakt en zo hoort dat ook! Nu Elatik nog en al dat andere tuig, dat onder het motto van hulp aan die paar gestoorden die naar Syrië willen, tegen grove bedragen worden ingehuurd om ze te helpen.

Hoe kan het zijn dat pas na weken en de Raad weet het al langer, echt wordt ingegrepen.

Simpel, we of liever ze zijn bang om voor racisten te worden uitgemaakt.

En die goede Burgemeester dan, toch niet zo goed als we dachten.

Haar vriend benoemd tot haar waarnemer door diezelfde Burgemeester?

De Raad stelt vragen, waar blijven de antwoorden?.

Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor deze puinzooi, zo vragen de

kranten zich af ?

Wij weten het antwoord. De wethouders onder leiding van de.

Wat broeit er nog meer in onze hoofdstad, of in Rotterdam, Den Haag en al onze grote steden.

Dat er met geld wordt gesmeten, dat weten we. Er is gewoon te veel geld in omloop en de controles, die zijn er niet of worden uitgevoerd door mislukte accountants.

Ik ben boos, erg boos, maar wat helpt het. Nederland ligt in de zon en als Nederland niet in de zon ligt gebeurt het ook. Schijt aan de bevolking, dat krijg je als je je gang maar kunt gaan. Hun goddelijke gang.

Eindelijk ook komt Italië er achter dat ze grotelijks belazerd worden door de NGO’s, de zogenaamde hulpverleners, die als een verlengstuk van de mensensmokkelaars fungeren en duizenden economische vluchtelingen op Sicilië droppen.

Met oude vieze en dus onveilige vissersboten pikken ze de vluchtelingen vlak voor de kust van Libië op en terwijl de smokkelaars hun bootjes mee terugnemen om weer een nieuwe lading te brengen, varen zij als pontjes heen en weer.

Zijn zij nou zo intelligent en wij zo dom, of hoe zei van Gaal dat ook al weer, zo geloof ik!

Wij zijn dom, onze leiders hebben nekkramp van “ de andere kant opkijken”.

Onze leiders, de mannen en vrouwen die voor hun hobby’s gaan, niet voor de onze. Die hun partijcongressen, waar nog geen 1 % van onze bevolking bijeenkomt overrompelen met hun ideologieën. En wij maar mee huppelen, opgejuind door de linkse journalisten, die in Den Haag en in Amsterdam de agenda blijven bepalen.

Zo werkt het, moest je vroeger eerst je plek verdienen en mocht je dan wat zeggen, nu is het vanaf dag 1 raak. Alle sociale media worden bewerkt en of je nou lang of kort in de politiek werkzaam bent het maakt niet uit. Gewoon blèren op instagram op Facebook.

Medelanders, help mij of liever help u zelf.

Dit kan niet zo doorgaan. In het bedrijfsleven wordt je eruit gegooid als je zo presteert, zonder wachtgeldregeling van x jaar. Natuurlijk ze zullen daar ook wel wat meekrijgen, maar niet zulke belachelijke bedragen als in onze politiek.

Wedden dat Saadia ook wat krijgt toegestopt. Wedden?

Burgemeester neem uw verantwoordelijkheid, u heeft ons verteld dat u ziek bent, ernstig ziek. Dat is vreselijk, maar doe wat elk ander welkdenkend mens zou doen in deze situatie, ga naar huis. Ga naar uw vrouw en kinderen en maak er een mooie tijd van, zolang u dat nog kunt. Alle Amsterdammers en ik zeker ook gunnen u nog een lange tijd met uw gezin toe, maar wij begrijpen ook dat het voor u nu niet eenvoudig is in deze slangenkuil, om de stad te leiden.

Benoem een plaatsvervanger, desnoods tijdelijk en laat hem of haar de rotzooi opruimen.

Gun uw gezin wat extra “qualitytime” en gun ons het einde van dit gerommel.

 

 

En voor dat ik het vergeet, de dames morgen, winnen van die Denen, dan hebben we eindelijk weer eens wat te vieren!

Laat die leeuw maar eens in zijn “hempie” staan

 

 

 

Wij spreken