Genoeg

Het is wat mij betreft genoeg geweest. Kaag en daarna Weerwind naar Suriname een miljoenen kostende operatie en als het het aan de zogenaamde belangengroepen ligt een miljarden kostende operatie , het aanbieden van de excuses voor ons slavernij geleden. Ik volg Plasterk, hij heeft gelijk en wij hoeven geen excuses aan te bieden voor iets waar onze verre voorvaderen verantwoordelijk voor waren. Het is de zoveelste uitglijder van een man die eigenlijk van het politieke toneel moet verdwijnen, net zoals al die andere idioten  die smijtend met overheidsgeld van ons land een grote puinhoop maken.

De affaires zijn ontelbaar en worden opgelost door functionarissen die geen idee hebben, hoe te handelen. Wij zijn gegijzeld door Rutte en de zijnen en daar gaan partijen in opkomst als de BBB nets aan doen. Ons versplinterde parlement onder leiding van een volstrekt incapabele voorzitter worstelt zich door een woud van onwerkbare wetten en ook die wetten samen met Brussel gijzelen ons op een wijze die oproept tot handelen. Ik wil mij worstelend door de laatste jaren van mijn leven graag inzetten om van Nederland weer een leefbaar en vooral betaalbaar land te maken. Wij hebben nooit gekozen voor Russisch gas, dat hebben Merkel en Rutte gedaan, wij hebben de Groningers niet belazerd dat heeft Rutte gedaan, wij hebben de toeslagen ouders niet aangepakt dat heeft Rutte gedaan en wij hebben niet bedacht dat de burgemeesters van de grote steden ook nog excuses voor hun verleden moesten maken, dat hebben die linkse politici gedaan, zonder dat ze dat in hun verkiezingsprogramma hebben gezet. Alles wat wij kregen is samen geduwd in de pressurecooker die coalitie heet en waar Rutte moest buigen voor de ideeën van Kaag, de leider van een kleinere partij, maar noodzakelijk voor hem om aan de macht te kunnen blijven.

Welke Nederlander wil dit nou, nou niemand. Niemand wil nog hogere lasten, nog meer gelukzoekers aan de grens en nog meer geld in allerlei onzinnige projecten en bezuinigingen in het verleden hebben de zorg op scherp gezet en de marktwerking heeft daar nog een schepje bovenop gedaan.

Er woedt een oorlog in Europa,  er worden projecten opgetuigd die er in een hoog tempo voor zorgen dat wij een totaal onleefbaar land worden. Geen fossiele brandstoffen meer, terwijl wij allemaal wel weten dat elektrisch niet beter is voor het milieu. Het helpt niet tegen de opwarming van de aarde.

We weten het maar Brussel een het IPCC, dat instituut van de VN vol met “would be” wetenschappers vertellen ons dagelijks dat de overstromingen in de wereld te herleiden zijn naar ons gedrag. Flauwekul. IK schreef het al, ik houd mij vast aan Plasterk en nog wat niet gehoorde wetenschappers die te keer gaan tegen Sophies en Marks uit ons leven, tegen  Kaag die uit een hoge hoed getoverd is en Wopke die op zijn handen zit en minister is gewoon omdat goed uitkwam het zijn partij toekwam. Maakt geen reet uit dat zij wij maar wat aan kloten zijn.

Het is gewoon genoeg geweest en zonder ook maar rechts genoemd te willen worden roep ik op om via de statenverkiezingen onze stem zodanig te laten horen dat er er geen twijfel over kaan bestaan. Deze ploeg moet weg, er moet schoon schip in Nederland gemaakt worden Brussel moet de deur uit en wij moeten het voor het zeggen krijgen in ons eigen land. een Nexit, nou als het moet graag, maar liever nog een Europa dat zich ook een beetje aanpast aan ons en gewoon verteld wordt, dat wij baas blijven in eigen buik. Stoppen met het kaalplukken van de bevolking, de gaskranen open en een miljarden vergoeding voor de Groningers maar dan ook alle Groningers. Statushouders terug in de rij. Gelukszoekers droppen in hun eigen land of daar in de buurt en de grenzen een jaartje dicht. Alle bedachte overheidsbelastingen, daar stoppen we mee en we gaan uitkomen met het geld dat we hebben en  dat is meer, meer dan genoeg. €350 miljard plus. Waarvan € 100 miljard alleen voor de zorg. Voor al die raden van bestuur van al die zorg verzekerings maatschappijen. Enig idee hoeveel dat kost? Stikstof aan de kant, weer volg ik Plasterk, een Nederlands en niet Europees probleem.

We passen de wet een aan of ze dat in Brussel nou willen of niet en worden ze boors dan schoppen ze hun schoen uit.

Het is mooi geweest, ik kan zo wel doorgaan, dat wil ik wel maar ik kan het gewoon niet alleen. Kom op het gaat nu echt om het land van mijn/onze kinderen een land, dat door `Mark voor eens en voor altijd wordt verkloot!

Please help. (ook al is het kerstmis, of juist daarom)

 

wij spreken