Doooooingit bv

Doingit, want zo spreek je het uit, is de naam van het nieuwe selectiebureau, dat werft voor de zakelijke en publieke sector! Middels een gerenommeerd uitzendbureau plaatst zij medewerkers in de bovengenoemde sectoren. Het bureau is een initiatief van Peter en Ab en wordt ondersteund door een wel zeer creatieve jongedame, die via haar 120000 volgers medewerkers vindt voor de diverse branches. Deze creative jongedame Soekaira genaamd is woonachtig in het land van onze zuiderburen en behept met het vermogen om ideeën concreet om te zetten in daden. Zij zoekt, zij vindt en zij plaatst. Peter en Ab kijken verbaasd toe, hoewel Ab ook best handelend optreedt. Zo trekt hij twee slenterende jongelui van de straat en plaatst ze bij één van s’lands grootste autodealers als bandenmonteurs. Tot dat moment hadden de twee niets anders, dan gewerkt aan scooters. Wel op een professionele manier, dat wel.

Wat is het idee achter doooooingit. De vijf O’s in de naam staan voor de olympische cirkels, die staan voor de ultieme prestatie. Doooooingit staat voor hetzelfde, de ultieme prestatie en voor een dubbeltje meer, want daar waar de meesten kiezen voor de bijstand, immers werken loont niet meer, betaalt Doooooingit net een dubbeltje meer en volgt daarnaast haar kandidaten, omdat iets moois aandacht vraagt.

En dat moois, te weten de kandidaten van Doooooingit zijn het waard om gevolgd te worden en begeleid te worden naar een nog betere baan en dus een hoger inkomen.

Mensen zijn als bloemen, die mits goed geschikt altijd een mooi boeket vormen. Dat is de doelstelling van Peter en Ab, bloemisten worden, zonder naar de veiling te gaan, maar bloemschikkers van mensen op zoek naar een beter bestaan.

Doingit, de verkorte naam staat voor een liefdevolle benadering van de mooiste bloem op aarde, ” de mens”.

 

Wij spreken