Carnaval

Dit weekend is het carnaval in het zuiden van ons land, vandaag 24 februari is het Carnaval in Oost-Europa. Nee geen Carnaval waar gefeest en gelachen wordt, maar een carnaval waarbij doden en gewonden vallen. Het Carnaval van Poetin. Carnaval is het al maanden in politiek Den Haag, waar onze regering, bestaande uit goedwillende en over ambitieuze amateurs, Kaag, Hoekstra, Ollongren en ga zo maar door, volstrekt onervaren mensen op posten zitten waar ze absoluut geen verstand van hebben. Terwijl onze economie verwoest wordt, kan Kaag geen antwoord geven op de vragen die de Tweede Kamer stelt over de idiote prijsstijgingen. over de van de belachelijke belastingen die ons systeem ontwrichten. Gas, Olie en Veiligheid. Rutte, ik hoor het hem denken. Wat Poetin met Oekraïne doet, dat kunnen wij misschien met Groningen doen, maar dan omgekeerd. We schoppen ze er uit. Dat scheelt ons veel shit. Shit die we gecreëerd hebben door voor 400 miljard uit de grond te pompen en nu we moeten betalen voor de consequenties, willen we dat niet, we hebben het wel beloofd, maar we doen het niet. “Sophie, zijn broodmagere en totaal onervaren fractieleider in de Tweede Kamer, Sophie bedenk een list”. Wij moeten van Groningen af. Huur een tank in België en die zetten we in Groningen op de grote markt neer met een bord erop Wegwezen.
Als waarschuwing ” wegwezen” Ik ga naar Brussel, regel jij dit alsjeblieft. Ik heb je geleerd om te liegen, ga die kennis nu maar gebruiken.
Slap gedoe in Europa, vooral in Duitsland, heeft Poetin ervan overtuigd, dat hij gewoon zijn goddelijke gang kan gaan. Poetin waarschuwt Europa dat wij ons buiten deze ongelooflijk brutale inval moeten houden ,anders komt hij achter ons aan en daar zijn wij bang voor.Gewoon bang!
Hitler deed het in 1938, Poetin doet het vandaag 24 februari 2022. Oorlog in Europa. Het lijkt nou nog een lokaal conflict, maar iedereen begrijpt dat dat niet zo zal blijven. Rusland komt er aan. Een volslagen doorgeslagen Russisch potentaat probeert de geschiedenis te herschrijven en Europa, Europa volgestopt met de Wopkes en Sigrids, Europa vergadert over sancties. Sancties…. Poetin lacht zijn ballen uit zijn broek. Luister naar Ursula von der Leyen,onze Europese baas. Het mens kan en wil helemaal niks. Ze heeft geen enkele macht, want Biden, de Amerikaanse `president heeft hardop gezegd, we gaan ons er niet mee bemoeien. We gaan er niet naar toe, we laten Poetin zijn gang gaan en dus weet Poetin dat al dat geschreeuw in Europa tot niets gaat leiden.
Laten we vooral naar Mark en zijn amateurs luisteren en laten we ons concentreren op het Carnaval dit weekend.
Door Corona ons eerste Carnaval in twee jaar en dank zij Poetin ook ons laatste?