Beste John

Beste John, dit is een sollicitatiebrief
Ik wil graag voor jou komen werken. Ik wil graag lid van jouw familie worden,
Ik wil The Voice een nieuwe start geven en ik wil een programma alleen op 6, Het liefst na VI en als het kan 7 dagen in de week.
Ik ben goed en begrijp jouw doelstellingen. Ik geloof je als je zegt dat je het niet geweten hebt. Ik geloof dat Linda belazerd is door een vies ventje, dat gebruik gemaakt heeft van haar centjes en meer met zijn piemel dacht dan met zijn hoofd.
John ,ik geloof in jou en ik weet zeker dat wij samen er een groot succes van kunnen maken. Niet met bekende Nederlanders maar met juryleden die werkelijk verstand hebben van muziek.En die zijn er.
Mijn show na VI zal met gasten zijn die er toe doen. Rutte CS. Je begrijpt mij wel.
Natuurlijk moet er zaken veranderen, maar de eerste die dat begrijpt ben jij. Het verdriet van Linda grijpt mij aan. Vertrouwen is het belangrijkste wat er is en Jeroen heeft dat vertrouwen geschonden. Linda is slachtoffer, niets meer en niets minder.
Jouw zoon doet zijn best, mar hij is wel jouw zoon en dat wekt wantrouwen. Derksen als jouw woordvoerder werkt niet, hij praat te vaak over zijn inkomen. Nee je hebt iemand nodig zoals ik. Op de achtergrond en waar nodig in de vuurlinie. Beter dan Hart van Nederland.
John jij bent succesvol, maar helemaal alleen dat is een uitdaging , die ik niet zou aangaan,
Ik ben beter dan het trio van VI en jouw kijkcijfers zullen de miljoen overschrijden

Peter Hendriks
0621288747

Wij Spreken