Ad Smit

Beste Ad

 

 

Pieter-JAaP, Pieter-JAaP, we noemen hen van af nu: Pieter-AaP, uit de achterhoek, waar de christelijk oprechtheid de boventoon voert.

Ik bedoel Jaap Aalbersberg, de baas van de Amsterdamse politie. Eerst de affaire met de hoofddoekjes en €12000,- per maand voor Fatima Elatik. directeur diversiteit. Hoofd hoefdoekjes

Die vrouw heeft alles verziekt wat ze heeft aangeraakt ,alles en nu deze affaires. Opmerkelijk zij krijgt steeds weer een kans, nu weer bij Jaap.

Met Elatik dat lukte allemaal niet en Jaap kreeg de wind van voren. De tweede kamer stond op de banken. En nu dit Jaap heeft wat nieuws bedacht

Nu heeft Jaap wat nieuws bedacht, in het geniep heeft hij een aanklacht ingediend tegen Ad Smit, de IJzeren Hein van het Amsterdamse politiekorps. De aanvoerder van de ME.

Ad je bent 64 en je pensioen is nabij, maar ja er is een groot verschil tussen eervol en oneervol weggaan.

In het op openbaar had Pieter-Aap ( geen spelfout) gezegd dat jij volledig te vertrouwen was, maar stiekem, toen niemand keek vertelde hij aan de rijksrecherche, dat ze jou toch maar eens even moesten onderzoeken. Misselijk, wat een lul, de hoofdcommissaris.

Het gaat om niks en wie wilde er toen nou naar Ajax.

Geen harde bewijzen, maar vermoedens en het gaat om maximaal 6 kaartjes, legaal gekocht uit de pot representatie.

Adje bashen en waarom in Gods naam. Voor een aangifte van diefstal, hebben ze in Amsterdam geen tijd, lekker op hun reet zitten in ook al door gesjoemel gekochte Volkswagens.

Ad zit in Frankrijk, Ad is met vakantie, maar “de Telegraaf zocht hem op” en hoewel ik de Telegraaf niet altijd vertrouw, was het een goed verhaal.

Natuurlijk, moet je de politie kunnen vertrouwen, maar 6 kaarten Ajax is dat machtsmisbruik of omkoping.

En waar blijft de burgemeester, de baas van Pieter-Aap. Die hoort nu wel even iets te vinden. Ik weet dat hij ernstig ziek is en ik bid voor hem, maar toch. Twee schandalen in twee weken, is wel een beetje veel.

Ja en dan de rijksrecherche, net de FIOD, denken dat ze zich alles kunnen permitteren. En lekken wat ze kunnen lekken. Zou Ad misschien in de Panama papers staan?

“ Ze proberen me kapot te maken” schrijft Ad in de krant, nou Ad, dat heeft Pieter Aap al gedaan. Blijft altijd wel iets van hangen, Ik zou direct een super aanklacht van smaad indienen. Ik zou niet harder schreeuwen, maar gewoon een aanklacht van smaad, Tegen Pieter-Aap. Je vindt vast wel iets, want waar hij vandaan komt knijpen ze kleine jongetjes en meisjes.

Het geboefte in Nederland lacht zich rot. Niet zij worden achterna gezeten, maar de collega’s zoals dat in vakjargon het. De collega’s.

Ad, we moeten van Jaap af en wel zo snel mogelijk. De grote baas van de nationale politie Akerboom moet dat doen samen met zijn baas Sok of hoe heet ook al weer Blok. Ik weet het weer Stef

van justitie.

De nationale politie, wie zijn dat nou ook al weer gaat ook een aanvullend onderzoek doen, naar wie gebruik gemaakt heeft van die kaartjes die jij gewoon gekocht hebt. En weet je wie ze dan tegenkomen, je raad het al Pieter-Aap

Als mijn vriend Cor van Zadelhoff zegt dat jij te vertrouwen bent, Ad dan geloof ik hem. Michael van Praag zegt dat ook , hem vertrouw ik wat minder maar toch.

Kijk Cor geeft af en toe ook een feestje en daar lopen heel wat hotemetoten rond. Iets met Polo hartstikke leuk, ook de minister-president komt wel eens langs. Netwerken het dat. Je moet zelfs je eigen eten meenemen. Niks omkopen dus. Netwerken. Cor geeft gelegenheid tot netwerken en dat deed jij ook en af en toe gaf jij een held een etentje i.p.v. een groots afscheid. Heel goed.

Ad vergeet dit Nederlands geneuzel, we willen wel maar we zijn geen Amerika.

We zijn een land van voornamelijk hele kleine, zielige mensen die graag klikken. Dat weet je nog wel uit 1940, toen de Nederlandse politie de medelanders vroeg joden aan te geven, en ja hoor dat deden we braaf. Maar dat zijn wij vergeten. Tot nu.

 

Ad jij bent groter, veel groter, nu zeker

Het gaat goed komen., sterkte

 

 

 

 

Wij spreken