1500 klappers

1500 klappers keurden de voorstellen van Rutte goed, 15000 van 18 miljoen Nederlanders ondersteunden het beleid van een man die in de afgelopen jaren bewezen heeft een ruggengraat van een tuinslang te hebben. Onze hy[potheek aftrek heeft hij aan Samson cadeau gedaan en al zijn en de rest, lees die van zijn kiezers, aan Kaag. Gewoon om aan de macht te kunnen blijven. niets meer en niets minder. Kaag heeft op  haar congres onmiddellijk belastingverhogingen aangekondigd. Niet toevallig, dat beide congressen op dezelfde dag gehouden werden. Links wint van rechts. Nederland “is een diep socialistisch land” heeft Rutte een gezegd en niets is minder waar. Diep socialistisch, ik schrok me rot toen ik dat las. Mijn hele leven heb ik zo’n beetje in het midden gewandeld, soms een beetje links, vooral als het om de minder bedeelden in onze maatschappij ging en daan weer een beetje rechts, als het om onzinnige belastingverhogingen of  wetten ging die het leven van de werkenden negatief zouden beïnvloeden. Op de VVD heb ik eigenlijk nooit gestemd, op van Mierlo wel. Ik heb de eer gehad en ook het genoegen hem vele malen te ontmoeten. Zijn vrouw de bekende schijfster werd zelfs een goede vriendin. Als ik ooit in mijn leven aan iets een hekel gehad heb dan is dat aan dat “klapvee”. Je ziet ze in China op een congres bij Xi of bij Poetin als hij weer eens een leugen verteld heeft. Je ziet ze nu ook bij ons, nu Bij Rutte als ook hij weer een leugen verteld heeft. Hij gaat persoonlijk ( hij maakt zich er hard voor) de toestroom van immigranten inperken.

Rutte heeft zijn ziel en zaligheid aan Brussel verkocht, hij verschuilt zich achter hun rug, als iets weer mislukt is, zoals die asielopvang of de toestroom van immigranten. Hij trekt statushouders voor ten koste van zijn eigen bevolking, hij liegt over prijsplafonds en lacht als hij zegt dat de overheid niet elke prijsstijging kan compenseren. Van € 150, naar €450,- gaat onze gas rekening per maand terwijl mijn pensioen met €9,- per maand gestegen is.

Natuurlijk krijgt de oorlog in de Oekraïne de schuld, maar wij Medelanders weten wel beter. Jaren geleden gingen wij immers over op Russisch gas, hoe kon je zo stom zijn. Wie zijn wij, wel dat zijn de ouders van die 1500 Klappers.

Bedankt Mark