1000 Bommen en Granaten

Zoveel heeft onze vriend Putin  er klaar liggen,  om alles wat Oekraïne, zijn eigen klein Rusland, is plat te gooien, dat heeft hij ons, verderfelijke westerlingen, vandaag in klare taal verteld. In duidelijk een goed verstaanbaar Russisch. Waar heb ik dat meer gehoord, juist ja, van Kapitein Haddock, de held van Kuifje, Kapitein Archibald Haddock. Zou Hergé ook de geestelijke vader van Putin zijn. Het wordt zolangzamerhand een spannende Netflix film, tenminste als het niet zo verschrikkelijk waar zou zijn. Bij Netflix kijk ik soms meerdere afleveringen tegelijk à ongeveer €10 in de maand. Nu krijg ik het gratis op TV. Daarnaast krijgen wij alle schoolmeesters van de school van de krijgsmacht over ons heen, die duiden wat alleen onze Joe echt weet, namelijk wanneer en hoe Putin’s terugtocht naar  het oer Rusland, door Joe wordt gestopt.

Misschien weet Thierry het, het leek er in zijn Interview op de Engelse Tv wel op. In ieder geval was Thierry het helemaal met hem (Putin) eens. Alles moest kapot, Europa, de Navo en de Verenigde Staten van Amerika. Thierry de Uil van Minerva, bekostigd door weer de Nederlandse staat oftewel u en ik , want wij betalen hem zijn salaris als parlementariër.  De Nederlandse staat betaalt ook vriend Wopke, die alleskunner van Mckenzie en zijn ouwe vriend Wiebes.

Wopke gaf ook zijn commentaar, hij vond het heel erg allemaal, terwijl hij naast zijn glanzende  BMW stond en Wiebes mocht een beetje kletsen met die beleefde Heren en Dames van de enquete commissie. Wiebes heeft Nederland van het gas gehaald, iets wat Putin nu op een wat grotere schaal ook doet. Zouden ze elkaar kennen. Zou Wiebes ook in de Dacha van Putin geweest zijn, net zoals zijn oude vriend Halbe. Ik zou er om lachen, als het niet zo verdrietig zou zijn en oh ja Mark heeft vandaag ook nog even dreigende taal gesproken, niet zo dreigend als Putin en nog net niet met een latte in zijn handen, maar voor ons stadsstaatje toch wel dreigend. Goed zo Mark, dat zien we graag,  even niet schokschouderend lachen, even serieus. Net zoals we graag horen, dat er een dolgedraaide en volgevreten Rus op de Russische staats TV opperde, dat een bom op Rotterdam een uitkomst zou zijn en dat dan weer tijdens de show van onze TV miljonaire Jinek, die vrolijk lachend Ahmed Aboutaleb interviewde naar aanleiding van de eervolle komst van Willem en Max naar 010 op zijn verjaardag. Niet die van Ahmed, nee die van Willem, de speedbootKoning.

010 aangekondigd op de 10e van de 10e, dit ter ere ook een beetje van 10e jaar als de foutenKoning van dit land. Een dagje zuipen in 010 en 020, tenminste als we er nog zijn! Als Putin niet naar die dronken Rus op zijn eigen TV geluisterd heeft. Niet weer een bom op Rotterdam, dat houdt mijn Kuip niet meer.

Johan Derksen van VandaagInside, die voor het luttele bedrag van @600.000,- , elke avond lullend over onze TV zwalkt en maar uh uh zeggend zijn waarheden over ons uitstrooit. Vanavond begeleid door de enige kenner in Nederland van wat er echt gaat gebeuren, oud inlichtingendienst baas Pieter Cobelens, “de Stalin van de Frederikskazerne”. Een boom van man, die niet vanwege zijn gewicht of gezicht , maar wel vanwege zijn achtergrond, duidelijk weet waar hij het over heeft en dat ook  zo kan verwoorden. Maar jammer genoeg, net als hij het echt een beetje spannend maakt, begint ouwe Johan weer over zichzelf of begint Gijp te lachen, weet je  wel die eindeloze en zinloze piep lach. Kap ermee Gijp en jullie Johan en Genee, jullie ook, laat die man uitpraten, eindelijk iemand  die iets zinnigs zei. Niet Putin, niet Wopke of Mark en Wiebes, maar Pieter.

1000 Bommen en Granaten.

Wordt vervolgd,

Wij spreken