Spinnen

Het is half twee dinsdag ochtend en weer word ik wakker met een draaiend gevoel in mijn maag.
Voor mij in mijn studeerkamer, lees de woonkamer, waar mijn Mac staat liggen drie kranten het NRC, het FD en de Telegraaf, de Volkskrant heb ik al gelezen en aan de buurman gegeven en ik heb alle vier de voor mij belangrijkste zenders aangehad. de Nou, CNN, Euronews en De BBC Worldservice Ik heb het nu over weekend kranten, met al hun ingevouwen bijlages, de Youps en alle columnisten die er toe doen, tenminste dat geloven de redacties van die kranten en van de bedoelde TV stations. Zelensky heb ik 3 x op TV gezien en toen ik keek zat Rutte in het vliegtuig ( onze nieuwe 737) op weg naar Erdogan. Hij was net in Litouwen en Polen geweest en ja dan ga je als staatsman niet met de auto! Dan neem je de 737, toch! Komt beter over!
Marc Overmars heeft een nieuwe baan in Antwerpen bij Antwerp, daar ben ik toevallig morgen in de buurt, omdat mijn Valtran op is en omdat Joke terug is uit het ziekenhuis. Valtran is mijn echt werkende pijnstiller, niet Tramadol Of Oxycodon, maar Valtran is door Pfizer uit de handel genomen. Mijn laatste trip dus. Het zou hallucinerend werken, daarom, nou bij mij niet. Maar onze gezondheidsraad vindt het niet goed en van CZ mag het niet worden vergoed want het staat niet op de overeengekomen geneesmiddelen lijst. Kijk dat is nou spinnen, liegen omdat je gewoon niet wil.

Marc O, praatte vandaag bij Antwerp maar heel kort, of eigenlijk niet, over zijn Dikpiks, het was tijd om verder te gaan, Hij ging er ook wonen, in Antwerpen, weg uit Epe, alsof dat zou helpen! Mark R deed opgewekt tegen onze troepen aan de Oostgrens en Putin heeft besloten de verraders aan te pakken en wij de oliegargen.
Ploumen heeft de gemeenteraadsverkiezingen gewonnen, en alle andere partijenen ook en Lubach is fantastisch, John de Mol wist echt niets van wat de Overmarsen in zijn bedrijf deden en Kaag is serieus bezig voor ons, de Medelanders.
Allemaal leugens of halve waarheden, behalve dan dat Rutte echt in het vliegtuig op weg was, naar diegene die hij kortgeleden nog een dictator noemde. Een chanteur die ons miljarden liet betalen in ruil voor het tegenhouden van mensen die net zo bang voor hun bestaan waren als de Oekraïners nu, De Syriërs. Zij mochten niet verdrinken in de middellandse zee. Moeders Vaders en Kinderen. Wij konden dat niet aanzien. Erdogan hield ze tegen hij kreeg er miljarden voor.En wij, wie hielpen ze niet, maar wij konden weer slapen, al die lijken in zee, nee. niets voor ons

Niemand leest Plasterk, die PvdA prominent ,gepromoveerd bioloog gespecialiseerd in de moleculaire genetica die eenmaal in de week volstrekt helder in zijn column in de Telegraaf uitlegt ” hoe het zit”. Plasterk heeft meer vergeten dan Kaag en Rutte samen ooit geleerd hebben!
Nee de rechter mag zich niet bemoeien met de verzoeken van Urgenda. De grondslagen kloppen niet. Daar is het verdrag van de Rechten voor de mens niet voor bedoelt, Ja kernenergie is de beste en goedkoopste oplossing, de duizenden windmolens en zonnepanelen gaan nooit in onze energie behoefte voorzien. Wij gaan van het gas en Duitsland gaat er juist aan. Aan het gas bedoel ik.
Al die leugens en niet om bestwil, Nee al die leugens worden ons Medelanders door de strot geduwd en wij arme idioten leven daarmee, elke dag weer. Amsterdam kleurt rood en Rotterdam Groen. Oekraïne kleurt Rood, niet Amsterdam, maar voor Ploumen wel. Oekraïne van het bloed, Amsterdam omdat de PvdA de grootste partij in de Raad is geworden. De enige die ik naast Plasterk op de waarheid kon betrappen was Biden eerder deze week, toen hij, wellicht niet zo handig, wel de waarheid spreekt toen hij beaamde dat Putin gewoon een oorlogsmisdadiger was die zo lasuk weer in het het NRC net zoals Hitler in mein Kampf bewees, een geplande operatie aan het uitvoeren was. Het is niet zijn schuld ( Putin), dat hij een militaire operatie tegen Ukraine begonnen was, maar die van het westen. Volstrekt terecht, noodzakelijk zelfs was het dat zowel zijn tegenstanders buiten zowel als binnen Rusland, de mond gesnoerd werd of vergiftigd, beter nog, want dan zijn ze voorgoed stil. In winkelcentra liggen bommen en bij de Belgen kunnen de belastingen naar beneden worden aangepast en bij ons niet.
Leugens?, nee nee spinnen heet dat, de waarheid een andere interpretatie geven, of de realiteit vanuit een andere hoek bekijken. Jouw waarheid dus of beter nog mijn waarheid.

Wij zitten op 750 miljard kubieke meter gas, maar dat kunnen we nu niet inzetten, dat zegt Vijlbrief. Natuurlijk kan het wel, maar het mag niet want we hebben de Groningers beloofd dat we dat nooit meer zouden gebruiken! Dat we de Groningers al tien jaar beloofd hebben dat we een fractie van de €440 miljard zouden gebruiken om de aardbeving schade te herstellen, maar nooit hebben gedaan, die belofte zijn we vergeten, die van het gas afgaan niet. Niet omdat we nu eindelijk tot inkeer zijn gekomen, maar gewoon omdat de rechter bepaald heeft, dat we anders onze klimaat doelstellingen niet halen. Doelstellingen die nu vanwege de oorlog even opzij zouden moeten kunnen, maar nee dat mag want Kaag heeft gezegd dat ze dat niet wil en als voorzitter van de tweede grootste partij van ons land………..
Dag en Nacht, immers de zon schijnt altijd wel ergens, wordt er nagedacht over de waarheid die ons, het volk nu weer zal worden opgedist. Xi doet en Boden en Macron en natuurlijk Rutte, de Pindakaasman en geschiedenis leraar. Sophie doet het ook, maar die moet het weer doen van Rutte. Nee de enige die niet spint of liegt is voor mij Plasterk als hij zegt dat 35 miljard voor stikstof een beetje veel is en dat de rechter zich onbevoegd had moeten verklaren in de zaak van Volt tegen die billen knijpster van een Gündigan. Natuurlijk moeten we liegen of liever, natuurlijk moeten we spinnen, want we hebben ons blind verdiend aan die Russen. Wij bouwden en bouwen straks weer hun mega jachten en de meest brievenbusfirma’s zijn aan onze Zuid-as. Hier om de hoek woonde Renée in het duurste huis van Nederland, verdiend dankzij zijn Trust bedrijf of te wel het wegzetten van geld…… en ga zo maar door!
Tot slot, want ik moet vroeg op, dus ga ik weer slapen.
Niets van het bovenstaande is waar, het is door mij bij elkaar gespind.

Wij spreken