potje belazer

 

 

Laten we ophouden, laten we Tjeenk Willink naar huis sturen en Schippers ook en eigenlijk ook Rutte, Pechtold, Buma, Klaver en Segers. Gewoon het hele zooitje.

Klinkt wat oneerbiedig, maar laten we het gewoon doen.

U en ik hebben er niets aan. Het is steeds meer van hetzelfde en we krijgen wat we niet willen.

Ik weet niet waar u op gestemd hebt, maar wat u ook gestemd hebt , we krijgen het niet.

We krijgen een soort stamppot waar we niet om gevraagd hebben , waar we geen trek in hebben en hij kost weer meer dan de vorige.

Krijgen we wat terug, zoals beloofd, welnee er zijn voldoende tegenvallers om de miljarden die we zouden terugkrijgen, 11 miljard geloof ik, te laten verdampen, nee we krijgen lasten verhogingen, we gaan meer, veel meer betalen voor de zorg, voor een groen klimaat, voor onze auto’s enzovoort enzovoort. Iedereen van de bovengenoemde heren wil wat binnenhalen en dat binnenhalen kost geld. Uw en mijn geld!

Uitbreiding van de politie op straat krijgen we niet, kinderen lopen gevaar en dan gaan 100 beloofde marechaussees het verschil niet maken. Shell blijft via de Nam gas uit de Groningse bodem halen en de Nam blijft ontkennen dat zij verantwoordelijk is voor de bouwval in Groningen.

Aboutaleb blijft roepen dat hij ook wel minder buitenlanders wil, maar Wilders wordt er voor vervolgd. Wilders mag ook weg met zijn beweging, waar niemand behalve hij wat te zeggen heeft en de nieuwe mensen die hij aantrekt zullen ongetwijfeld weer voor veel politieke stront zorgen.

 

Maar terug naar vandaag, zoveel, zoveel wensen, maar het moet een keer ophouden. Te veel gekken hebben het in ons land voor het zeggen. Rutte wil te graag en zijn vazallen, zoals Melanie en Halbe piekeren er niet over om hem tegen te spreken. Je baas tegenspreken, betekent geen nieuwe baan en dus wachtgeld. Ja als je in de politiek slecht gepresteerd hebt, dan krijg je gewoon een paar jaar de tijd en daarna word je burgemeester of misschien nog wel commissaris van de koningin. Altijd en goeie baan.

Kijk naar Loek Hermans, zijn vrouw laten zitten in Friesland, een onderneming failliet laten gaan, omdat hij het te druk had met zijn bijbaantjes en omdat hij er geen zak verstand van had en nu…. je gelooft het niet, hij mag blijven meedoen en zijn dochter zit in de kamer, ik bedoel de Tweede Kamer. Ik ken haar, leuke meid, maar toch. Een paar jaar assistent van onze grote leider en ja hoor in de Tweede Kamer, dat zijn kadootjes voor bewezen diensten. Zo koop je loyaliteit!

Vreselijk. Begrijpt u het. 72 miljard voor de zorg, 72 miljard en er moet nog meer bij. Henk Kamp moet ook weg met pensioen, niet met wachtgeld. Hij was een aardige minister van defensie, maar een waardeloze minister van economische zaken. Ze pakken elk baantje, ze kunnen alles. Desnoods formateur!

Neem Dijsselbloem, landbouw ingenieur uit Wageningen, maar geen werkervaring in het bedrijfsleven, ooit even gedetacheerd bij BMC, een inmiddels gedecimeerd adviesbureau van de overheid. BMC een verwoed sponsor van paardensport evenementen, veel te veel geld uitgegeven en dus na de crisis zo goed als weg. Geen bedrijfservaring dus, die Dijsselbloem, maar wel een grote bek in Europa. Minister van financiën, hoe is het mogelijk!

Wat ik nog het ergst vind is dat de heren, na een hoop lawaai in de verkiezingscampagne, als het echte werk begint plotseling niet meer met ons praten. Wij horen niets meer, slecht voor de onderhandelingen. De camera mensen staan er uren voor niets en dan komt bijdehandje Klaver, met een van de Amerikanen gejatte presentatie wijze, naar buiten om te zeggen dat hij niets kan zeggen. Hoeft van mij ook niet, houd je kop maar. We stoppen met jouw migratie, gaan we gewoon niet doen.

Vindt Aboutaleb ook! Klaar dus

Echt lieve mensen, echt Holland, wij hebben een mooi schoon klimaat, onze luchtvervuiling is minimaal, beter dan we mochten verwachten, veel beter.

De milieulobby dramt maar door. Volstrekt overbodig, maar het brengt geld op. Weer uw en ons geld.

Nee uw en mijn loonbelasting moeten omlaag, onze indirecte belastingen moeten omlaag. De Gemeentebelastingen moeten omlaag…. Alles moet omlaag!

Waarom zouden wij als wij parkeren € 5,- per uur moeten betalen, terwijl wij op die plek zijn om geld te verdienen of uit te geven. Het is onze grond, ons land. De OZB moet omlaag en de toeslagen moeten weg. Gewoon te ingewikkeld en te duur. Natuurlijk krijg je geld als je kind in de opvang gaat en als je werkt om te leven maar eigenlijk leeft om te werken dan denk je dat je daar recht op, maar waarom dat afschuiven op de maatschappij. Het werk is toch leuk en ja het kost geld om de door jouzelf gewenste kinderen op te laten vangen.

Genoeg daarover u begrijpt mij wel.

Dan is er nog Pechtold, deze idioot heeft de Christen Unie om persoonlijke en politieke redenen na drie uur de kamer uitgewerkt en we weten waarom…. Segers is een bedreiging voor de hobby’s van Pechtold en Pia. Als ik de vragen en antwoorden hoor na weer een overleg word ik onpasselijk . Geen commentaar. Weg ermee, de draaikont.

Hypotheek aftrek staat als een huis, stond er op banieren van de VVD, ingeruild door Rutte, omdat Samson dat eiste. We hebben allemaal die banieren gezien, ze stonden kamerbreed bij de voorlaatste verkiezingscampagne. Weg binnen en week.

Ja het is nu eenmaal een coalitie. Ik word er ziek van als ik zijn gekwakkel hoor.

Maar hij blijft zitten, want hij wil Europa in, dat betaalt beter, dus is hij trouw aan Merkel en Merkel bepaalt want Merkel betaalt !!!

Trump heeft natuurlijk gelijk als hij zegt dat hij de NAVO subsidieert. Wij betalen steeds minder aan die NAVO, maar ja Hennis ( nu de minister van defensie) is ook een

vriendinnetje van Mark, en dus doet ze wat haar gevraagd wordt, ook zij. Dit geldt niet alleen voor de grootste partij, dit geldt voor alle partijen in onze Tweede Kamer.

Ben ik boos, ja erg boos en ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar ik heb U nodig, zonder u kan ik niks, zonder elkaar kunnen we niets. Laten we elkaar op zoeken. Ook Henk Krol is een oplichter, staat vast, het geld voor zijn gay krant is in zijn zak verdwenen, vraag het oud VVD’er Annelize van der Stoel . Thierry

Baudet is een querulant, hebben we ook niets aan, dus als u het mij vraagt, ook weg ermee, allemaal graag en dan nieuwe verkiezingen.

Zo snel mogelijk en dan ook Roemer weg terug naar Oss. Ik zei het, allemaal weg.

Nee dit is geen brief van een boze blanke man , dit is een oproep, meld je aan bij info@mijnheerdenuil.nl

Met een paar duizend aanmeldingen kunnen we aan de slag, geen beweging maar een partij op weg naar 78 zetels, de meerderheid dus en dan gaan we het waar maken.

Meld u en uw vrienden aan.

Wii willen Nederland terug en Tjeenk en zijn kompanen kwijt.

Een schoon en veilig Holland met een betaalbare zorg en redelijke belastingen voor iedereen.

Postit, facebook it, instagram, link-in dit, Doe iets

Please, alvast `dank

 

 

Wij spreken elkaar….. zo snel mogelijk