Vrij

Eindelijk heb ik de moed op kunnen brengen een verjaardag over te slaan Zielig voor de kleindochter maar goed voor mij. Voor het eerst voel ik mij vrij, Helemaal vrij.
Niet aan die tafel met gebak en en niet met die schoonmoeder waar ik een hekel aan heb en zij aan mij. Die schoonvader een aardige vent , maar verder al die mensen waar ik niets mee heb. Boos oh zo boos was mijn vrouw, want ik moest meegaan, maar ik heb het voor het eerst niet gedaan, Al die schreeuwende kinderen en niets maar n=iets ook helemaal niets leuks. Die schoonvader die jaren geleden een financieel slag heeft geslagen dankzij een overname van een bekende tv producer en vann niets plotseling iets was geworden en u kent de uitdrukking, ik ga hem hier niet herhalen om maar niet te spreken over de schoonmoeder.
Mijn vrouw vindt het allemaal belangrijk. maar ik Vind het vreselijk, Het is niet als het hoort, maar ik denk dat velen met ,mij dat gevoel wel zullen hebben. Weer zo’n feestje waar niets gebeurd en waar je uren moet blijven zitten. Ik ben stout geweest, ik heb mijn schoondochter verteld wat ik echt van haar denk en dat was niet mals en daarmee was het bal aan de gang. Iedereen boos en ik, ik was eindelijk vrij, Eindelijk had ik gezegd wat ik graag wilde zeggen. Ik zal het nooit meer doen maar het was een heerlijk gevoel. Dom, Jazeker, maar toch, ik zei het al ik voel mij vrijer dan ooit. Niet meer op de tenen lopen en mijn zoon, ach hij heeft dt meisje gekozen en eerlijk is eerlijk zij hebben mij de mooiste kleinkinderen gegeven. Daar ben ik trots op. Maar dat feestje, dat feestje heb ik laten lopen. voor het eerst. Heerlijk of dom, het maakt niet uit. Ik vond het fijn en daar gaat het toch om.
Gisteren had ik een feestje 49 jaar getrouwd en eten in Wox in Den Haag. lekker maar duur heel duur en de week daarvoor ook een, nee ik moest hard werken zelfs op zaterdag en heb wat tegenslagen, het was mooi geweest.toch?

Wij spreken