Van God Los

Peter R de Vries is neergeschoten, op een klaar lichte avond in de korte Leidse dwarsstraat in
Amsterdam. Een Pim Fortuin achtige aanslag. Wie is er schuldig. De Nederlandse overheid. Dit stelletje onvoorstelbare amateurs is niet in staat de misdaad in dit land aan banden te leggen. Miljarden naar de zorg en miljarden naar infrastructurele projecten die elke keer opnieuw mislukken, en geen geld naar de politie en ons leger.
Vinden wij niet nodig. Onze beleidsmakers, amateurs met geen ervaring of kennis van zaken zijn elke dag druk bezig hun eigen wil door te drukken en het volk te bestoken met campagnes bedoelt om hun eigen imago op te krikken d.m.v. leugens en halve waarheden,
Elke dag verschijnen er rapporten die via televisie en kranten het volk van de nodige onwaarheden moeten voorzien opdat de wil van een klein groepje idioten aan ons het volk kan worden opgedrongen.
Terwijl het CDA na jaren “om” is in het stikstofschandaal, de boeren voelen zich terecht verneukt en staan vandaag weer met duizenden op het Malieveld, wordt Peter R de Vries in zijn gezicht geschoten door een licht getinte man in de Korte Leidse Dwarsstraat,
Onze Hoofd Leugenaar Rutte en zijn incapabele vriend Grapperhaus komen op de televisie hun medeleven betuigen. Een aanslag op de rechtstaat.
Een Gotspe, hoe vaak hebben we dat al gehoord en hop we gaan weer over tot de orde van de dag.
Vijlbrief heeft niets beter te doen dan de Neder Belgen aan te pakken en die mevrouw van het GVB in Amsterdam, van Uffelen, die nu probeert de toeslagen affaire in goede banen te leiden, kan dat alleen maar ten koste van miljoenen en miljoenen euro’s omdat zij niet over de juiste mensen beschikt, zelf geen idee heeft en die dan nu moeit aannemen. Gaat ook niet lukken.
U leest het goed, de linkerhand weet niet wat de rechterhand doet. Behalve dat zij miljarden uitgeven en dat kunnen doen omdat zij nou eenmaal in staat zijn onze lasten te verhogen zonder dat wij het volk daar iets aan kunnen doen. En intussen is onze politie door geldgebrek niet in staat de misdaad in Nederland een halt toe te roepen.
Grapperhaus, een goede advocaat is nog geen goede minister, maakt zich druk om de verkeerde dingen en geeft geen idee, hoe kan hij ook, hoe de georganiseerde criminaliteit aan te pakken. Ja we hebben een “man van kleur gepakt, maar de opdrachtgevers hebben we niet en we hebben deze smerige aanslag niet kunnen voorkomen.
Gebrek aan geld, ondanks de beloftes, jaar na jaar zou er geld komen voor onze politie en jaar na jaar zou er geld komen voor ons leger, Pang, pang en weg is de vijand.
Wij zijn een stadsstaat waar miljarden jaarlijks de verkeerde kant op worden geschoven, wij zijn het drugshol van de wereld met de laagste straffen en de zachtste aanpak. Gevangenisstraf hier is een vakantie voor veroordeelde criminelen met een gegarandeerde strafvermindering van een derde van de tijd, bij goed gedrag.
Dank je wel politiek, dank je wel, al die linkse vrienden die die vinden dat drugs toch moeten kunnen.
Wanneer heeft ons volk genoeg van de geldsmijterij en hoe lang gaat het duren voordat wij echte crimefighters in dienst hebben i.p.v. het te moeten overlaten aan mannen zoals Peter R de Vries, John v.d. Heuvel en Mick van Wely. Zij lossen misdaden op, niet ons door geldgebrek onderbezet politieapparaat.
Geld naar de zeesluis, geld naar het klimaat, ons nationale knuffelproject, maar niet naar veiligheid en weerbaarheid,
Welterusten Nederlanders, slaap wel,
Ferd G zorgt voor ons.
Denk het niet, Ik bid voor mijn kinderen, uw kinderen, ik bid voor ons!
Zij zijn van God los, wij niet!